De 8 grootste E3 2017 verrassingen

Article
vrijdag, 16 juni 2017 om 12:34
xgn google image
Tijdens de E3 2017 heeft zo’n beetje iedereen uit de game-industrie wel iets nieuws of iets geweldigs te melden. Daardoor zijn er veel E3 2017 verrassingen. Wij zetten de grootste voor je op een rijtje.
Ondanks alle geruchten, eerdere aankondigingen en annuleringen van games hebben allerlei bedrijven wel originele en leuke aankondigingen gedaan. Zo werden we verrast door de re-remaster van Shadow of the Colossus en de bloederige Metro Exodus. Maar laten we niet op de zaken voorbij lopen en beginnen bij de nummer 8 van de E3 verrassingen van 2017.

8. Skyrim voor PlayStation VR

The Elder Scrolls V: Skyrim is op 11 november 2011 overal ter wereld uitgekomen. De game is immens populair en heeft een gigantische modcommunity op de PC. Ondanks het feit dat de game bijna zes jaar jong is blijft Bethesda de game ondersteunen.
Als je een van de weinige bent die de game nog niet heeft gespeeld op de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One of de PlayStation 4 kun je binnenkort genieten van Skyrim in volle VR glorie op de PlayStation VR.
Zo kun je ervoor kiezen in VR om de Stormcloaks of de Imperials te helpen. Hierdoor ligt het lot van Skyrim opnieuw in jouw handen en zit je nu echt midden in de actie.
113191 4

7. Monster Hunter World

Capcom werkt aan een nieuw deel van haar alom geroemd Japanse Monster Hunter serie. Dit nieuwe deel heet Monster Hunter World en geeft enkele platformen hun eerste Monster Hunter titel. Het spel komt namelijk naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Deze Monster Hunter game zal gebruikmaken van de grafische kracht van de nieuwste consoles en PC om een open wereld aan te bieden waarop je vrijuit op monsters kunt jagen. Zo heeft deze Monster Hunter game een andere benadering op het jagen van Monsters dan haar meer lineair voorgangers.
De eerste trailer van Monster Hunter werd tijdens de Sony E3 persconferentie onthuld en is hierboven te zien. De game komt begin 2018 uit.
113192 2

6. Shadow of the Colossus Remaster

Sony heeft tijdens haar E3 2017 persconferentie de PS4 remaster van Shadow of the Colossus uit de doeken gedaan. Deze game kwam oorspronkelijk uit op de PS2 en is eerder al in 2011 geremastered voor de PS3. Nu komt het spel ook naar de nieuwste console.
Deze nieuwe remaster komt volgens Sony uit ergens in het begin van 2018. Vooralsnog blijven de eventuele veranderingen in de gameplay een verrassing. Zo wordt het origineel volgens critici en fans als cultklassieker gezien met enige minpuntjes in de cameracontrole en in de lage framerate op sommige momenten. Dat laatste wordt waarschijnlijk in ieder geval opgelost.
Hierboven kun je alvast de eerste trailer van de game bekijken om het wachten iets dragelijker te maken.
113193 1

5. Piraat worden in Skull & Bones

In de goede ouwe tijd van de piraten voerde piratenkapiteins de leiding over de gevaarlijkste wapens ter wereld; oorlogsschepen. Nu kun je speciaal voor deze game je ooglapje uit de kast halen en opzetten om zelf op zee de strijd aan te gaan.
Zo start je in de game als een ongehoorzame piratenkapitein die een generaal pardon van de koning weigerde. Daarom vaar je vanaf de warme Caribische eilanden af naar de Indische Oceaan waar je schatten van ontelbare waarden kunt verwachten.
Om te overleven in deze gevaarlijke wateren moet je een dodelijke vloot opbouwen, lucratieve handelsroutes beschermen en samenwerkingsverbanden met andere piraten aangaan. Ga jij de uitdaging aan? Het is wel nog even wachten, Skull and Bones komt eind 2018 uit.
113194 1

4. Co-op ontsnappen in A Way Out

Deze originele game is alleen in co-op te spelen en werd tijdens de EA persconferentie onthuld. Je moet samen met een vriend A Way Out spelen en ontsnappen uit een gevangenis.
Je speelt deze game samen in een third-person person perspectief op split screen of op online multiplayer. Je neemt de besturing over Leo of Vincent, met deze twee protagonisten ontsnap je uit de gevangenis en probeer je uit de handen van de autoriteiten te blijven.
De verhalen van beide karakters worden gelijktijdig verteld waardoor het kan gebeuren dat iemand naar een cutscene kijkt en de ander nog aan het schuilen is. Samenwerken staat centraal in de game, want anders gaat deze ontsnapping echt niet lukken.
113212

3. Originele Xbox games op Xbox One

Een van de grootste E3 2017 verrassingen was van Microsoft. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om haar klassieke Xbox gamebibliotheek toegankelijk te maken op de Xbox One. Zometeen kun je wel van drie generaties aan console games genieten op de Xbox One.
Tevens lopen de originele Xbox games een stuk beter op de Xbox One dan op de originele Xbox. Games zoals Jade Empire, The Elder Scrolls III: Morrowind, Star Wars: Knights of the Old Republic en Conker Live Reloaded zullen waarschijnlijk allemaal werken op de Xbox One.
Nog indrukwekkender is het feit dat je lokaal multiplayer kunt spelen op alle drie de Xbox generaties via ‘system link’. Schijfjes werken gewoon en ook digitale licenties worden overgedragen zodat je games niet opnieuw hoeft te kopen.
113213

2. Metro Exodus

Nog niet genoeg gehad van de wereld van Metro in Metro 2033 en in Metro: Last Night? Dan kun je volgend jaar verder gaan met het afslachten van gemuteerde dieren in Metro Exodus. Dit deel is net als haar voorgangers gebaseerd op de boeken van de Russische auteur Dmitry Glukhovksy.
Metro Exodus gaat een stapje verder dan de voorgaande delen. Je ontsnapt uit Moskou en begint een epische reis door Rusland dat over meerdere continenten spant. De game ziet er prachtig uit, zoals je in de eerste trailer hierboven kunt zien.
Dit was één van de grootste E3 2017 verrassingen toen het spel werd onthuld tijdens de Microsoft persconferentie.
113214 1

1. Beyond Good and Evil 2 getoond

Na jaren van afwezigheid heeft Ubisoft eindelijk een trailer getoond van Beyond Good and Evil 2. Gedurende de trailer is het bekend geworden dat het tweede deel van Beyond Good and Evil een prequel is van het origineel dat in 2003 uitkwam voor de PlayStation 2, Xbox, GameCube en PC.
In de prequel reis je af naar het nieuwe zonnestelsel System 3. In de game strijd je voor je vrijheid en het recht om je lot te bepalen in de sterren.
Het meest bijzondere dat Ubisoft aankondigde in de trailer is dat Beyond Good and Evil 2 een naadloze multiplayer modus heeft. Spelen met je vrienden zal waarschijnlijk een grote rol spelen.
Wanneer het spel eindelijk uitkomt is nog afwachten. Er wordt nog geen datum genoemd. Daarom lijkt het erop dat het spel nog wel even op zich laat wachten.
Dit waren de grootste E3 2017 verrassingen. Was jij ook weggeblazen door deze aankondigingen? Volg meer E3 nieuws via onze speciale E3 pagina.

Populair Nieuws