Top 10 mooiste E3 2016 foto's - De leukste plaatjes

Article
vrijdag, 17 juni 2016 om 16:01
xgn google image
De E3 in Los Angeles zit er alweer op. Zoals een bekend gezegde luid: Gelukkig hebben we de foto's nog. Om nog even te kunnen nagenieten van een prachtige week vol met bekendmakingen, super vette booths, merchandise en hardeware hebben we hier de Top 10 mooiste E3 2016 foto's !

10. Cosplay op de beursvloer

De E3 is natuurlijk een fantastische plek om mensen te spotten die als gamekarakter rondlopen. De eerste foto die we jullie dan ook willen laten zien in de top 10 E3 2016 foto's is dan ook een foto van een paar van deze super fans. De foto heeft de top 10 gehaald vanwege de matchende outfits en de uitdrukkingen op de gezichten van deze cosplayers.
Meer cosplay vanaf de E3 zien? Bekijk dan ons overzicht met toffe E3 cosplay.

9. Gaming Gear, zit je lekker?

Naast VR gear waren er natuurlijk ook verschillende andere gaming installaties te zien waar je mond van open valt. Bij ons was dit zeker het geval bij het zien van de PlayStation 4 stoelen van Gran Turismo Sport. Ze zien er fantastisch uit en maken waarschijnlijk iedereen die er niet in heeft kunnen zitten ontzettend jaloers. Ook de game zelf ziet er erg goed uit, maar dat kunnen we natuurlijk niet echt goed oordelen met één enkele foto

8. Broem! Broem!

Waar de E3 is zijn racegames en waar racegames zijn, zijn auto's. Ook dit jaar is geen uitzondering daarop en dankzij de onthulling van Forza Horizon 3 konden de bezoekers van de E3 dit jaar genieten van een echte Lamborghini. Zie hem shinen!

7. OEH! Goodies!

Overal waar je kijkt als je op de E3 rondloopt zie je vitrinekasten staan vol met goodies van een game of console. De een wat duurder en exclusiever dan de ander. De foto die gekozen is om deze categorie te vertegenwoordigen is die van Gears of War 4 - lees meer in onze hands-on - waar je een karakter met het iconsiche circelzaag-geweer ziet staan. De foto is gekozen door het detail wat in het figuur te zien is, van de tandwielen van het geweer tot aan de veters van z'n kisten.

6. Gamen, eindelijk gamen!

Waar het op de E3 natuurlijk uiteindelijk om gaat zijn de games die er gespeeld kunenn worden. Daarom komt iedereen ook op Los Angeles af rond deze tijd. Het is dan ook logisch dat de drukte rondom de consoles en games behoorlijk groot is.
Onderstaande foto laat dat goed zien bij de booth van Microsoft waarbij te zien is dat er bij elke console, waar er al behoorlijk veel van zijn, minstens wel drie of vier personen in de rij staan te wachten om even te kunnen spelen.

5. Inspirerende woorden

Inspiring New Worlds is al jaren de slogan van de E3. Zeker een goede zin voor een beurs waarbij het vooral gaat over het creëren van nieuwe werelden in games. En die te delen door middel van de persconferenties en de booths. Hoewel het onderwerp van de foto niet heel bijzonder is zorgt de mooie belichting voor een speciaal effect wat deze foto toch weer speciaal weet te maken. Dat en de slogan die perfect weergeeft waar de E3 voor bedoeld is zorgt er voor dat deze foto een plek verdiend in de top 10 E3 2016 foto's

4. VR is de nieuwe grote speler

Vorig jaar waren er slechts nog enkele Virtual Reality apparaten te vinden op de E3. De eerste demo versie van de Oculus Rift en de Microsoft Hololens (waar we dit jaar niks van terug hebben gezien) bijvoorbeeld. Dit jaar schitterde bijna elke ontwikkelaar wel met een game of stukje hardware met VR mogelijkheden.
De meest toffe VR hardware die we hebben gezien op de E3 dit jaar komt toch wel echt van Sony. De PlayStation VR set ziet er niet alleen sexy uit maar heeft ook nog juiste vormen en komt met een controller die aanvoelt als een echt geweer, wat de PlayStation VR gear op dit moment wel de mooiste VR gear maakt.
Wij gingen ook aan de slag met virtual reality. Lees erover in onze PlayStation VR hands-on.

3. Xbox One S

Dit kunnen we natuurlijk niet overslaan. Microsoft was deze E3 de enige die een nieuwe console liet zien. Zowel Sony als Nintendo toonde volledige afwezigheid op het gebied van nieuwe hardware. Alleen Ubisoft noemde heel kort de naam Nintendo NX tijdens de presentatie van Just Dance 2017, maar voor de rest was het Microsoft die schitterde met de Xbox One S op de beursvloer en meer informatie over de aankomende Xbox One Scorpio.
Om deze reden en om de prachtige console zelf konden we het niet laten om deze foto uit onze top 10 mooiste E3 2016 foto's te laten.

2. Booths kunnen ook sexy zijn zonder babes

De booths op de E3 zijn altijd een feest om naar te kijken. De één pak nog meer uit dan de ander. Zo waren er bij Microsoft complete wanden bekleed met allerlei planten en stapte je bij Nintendo een heuse Zelda game in.
Wat veel indruk op ons heeft gemaakt is de booth van 2K Games. 2K had een klein basketbal court aangelegd waar de bezoekers even konden kijken of ze in het echt net zo goed zijn als in de NBA 2K games zijn.
De grootste knaller bij de booth van 2K was toch wel de Mafia III aankleding. Er waren heuse Franse balkonnen, een club, bioscoop, elektrawinkel en een waarzegster. Alles volledig in de stijl van New Orleans van de jaren '70. Vooral door het gevoel dat je echt een andere wereld instapte zodra je hier een voet in zette verdiend 2K een dikke pluim en een duim omhoog, chapeau!
Meer E3 booths zien? Bekijk dan onze special met de tofste E3 booths van 2016.

1. De persconferenties

De nummer één foto op onze lijst is er een van de persconferentie van Microsoft. De E3 is natuurlijk vooral bekend om de persconferenties die aan het begin van de week gehouden worden. In deze persconferenties wordt het grootste nieuws bekendgemaakt. Worden de nieuwste gametrailers getoond en krijgen de aanwezigen voor het eerst gameplay te zien van games die binnenkort verschijnen.
De persconferenties zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van de gehele E3. Zonder de persconferenties van de grootste ontwikkelaars zou de E3 waarschijnlijk nooit zo groot zijn geworden. Vandaar dat we deze foto op de nummer één positie hebben gezet van de top 10 E3 2016 foto's.
Nog meer E3 foto's bekijken? Check hier onze beste E3 cosplays, booths, advertenties, of een van de foto rapportage's van de afgelopen paar dagen.

Populair Nieuws