Alle E3 2015 geruchten op een rijtje!

Article
dinsdag, 26 mei 2015 om 15:17
xgn google image
Over een paar weken begint de E3 2015 en er wordt nu al gespeculeerd wat we hier zullen zien. Dat zorgt voor veel geruchten, daarom hebben we de gelekte E3 2015 geruchten op een rijtje gezet. We zijn benieuwd welke E3 2015 geruchten werkelijkheid worden.
Hieronder vind je een lijst met alle E3 2015 geruchten, van waarschijnlijke aankondigingen tot vergezochte geruchten. Het is dus niet duidelijk of dit allemaal werkelijk gaat gebeuren, daarvoor zullen we toch echt moeten wachten tot de persconferenties.

De E3 2015 geruchten

  • Gears of War project. Rod Fergusson, hoofd van Black Tusk studio, liet in maart weten dat de studio aan een Gears of War project werkt gevolgd door de woorden: ‘I’ll see you at E3!’. Dit zou erop kunnen wijzen dat we dan meer zien over dit Gears of War project. Inmiddels zijn ook de eerste beelden gelekt.
  • Demo van Fallout 4. Volgens geruchten zou er een gameplay demo van 20 tot 30 minuten getoond worden. Dit stond echter niet in de uitnodiging voor de Bethesda persconferentie.
  • Geen Dishonored 2. Hoewel Bethesda dus wel eens met een Fallout 4 demo kan komen, slaat Dishonored 2 de persconferentie over. Dishonored 2 zal volgens geruchten ergens begin 2016 uitkomen.
  • Mass Effect 4 release. Er zijn een hoop geruchten te vinden rondom Mass Effect 4. Daarom zou er wel eens opheldering mogen komen. Bovendien zouden velen meer van de game willen zien.
  • Nintendo focust op Wii U. Eerder werd al duidelijk dat Nintendo niets over de Nintendo NX zal onthullen of mobiele games laat zien. De focus wordt daarentegen op de Wii U gelegd.
  • Gran Turismo 7 release. We moeten al een tijdje wachten op de release van Gran Turismo 7. Op dit moment is enkel bekend dat de game dit jaar nog zou kunnen uitkomen, maar het kan ook 2016 worden. Wie weet krijgt de game op de E3 2015 wel een release datum.
  • PlayStation 4 Slim. De geruchten over de PlayStation 4 Slim begonnen al toen de PlayStation 4 werd uitgebracht. De productie van de console is inmiddels zover dat het aannemelijk is dat het op de E3 2015 onthult zal worden en Sony het vervolgens in 2016 uitbrengt.
  • Watch Dogs 2. Op de E3 in 2012 werd Watch Dogs aangekondigd en volgens geruchten komt het vervolg dit jaar op de E3. Onlangs kwamen er al geruchten die erop wezen dat er momenteel aan Watch Dogs 2 wordt gewerkt.
  • Storymode in FIFA 16. Er zijn geruchten die erop wijzen dat FIFA 16 een storymode krijgt. Hierover zouden we meer kunnen zien tijdens de E3. Misschien krijgen we dan ook te horen of de veranderingen die we graag in FIFA 16 zien, zijn waargemaakt.
  • Uncharted Remastered. De Uncharted Remaster wordt vrijwel zeker werkelijkheid, maar er is nog maar weinig bekend over de game. Waarschijlijk kunnen we op de E3 meer over de game zien.
  • Paper Mario. Nu de Nintendo zich op de Wii U richt, is de kans groot dat het meer vertelt over de nieuwe Paper Mario game die volgens geruchten in ontwikkeling is.
Dit zijn de E3 2015 geruchten die er tot nu toe zijn gelekt. We hebben natuurlijk nog een tijdje totdat de E3 begint, dus we kunnen in de tussentijd meer geruchten verwachten. De E3 begint op 15 juni en loopt tot 17 juni. Dan kunnen we zien welke E3 2015 geruchten waar blijken te zijn.

Populair Nieuws