E3 2014 in Foto's: XGN op de beursvloer

Article
woensdag, 11 juni 2014 om 9:14
xgn google image
De E3 is losgebarsten. Je hebt onze belevingen op de eerste dag al kunnen zien in de videoreportage, maar we hebben ook nog de foto's voor jullie.
De eerste dag van de E3 begint traditioneel altijd iets later. Vanaf 12 uur mocht iedereen naar binnen om met de nieuwste games aan de slag te gaan. Ook XGN stond in de rij om vandaag een flink aantal games aan de tand te voelen, presentaties bij te wonen en ontwikkelaars te ondervragen.

De aankomsthal van de E3

De grote hal voor de E3 is altijd een spektakel om te zien. Hier worden tal van mooie reclameborden neergezet, maar vooral de daadwerkelijke tanks, futuristische scooters en beelden stelen de show.
Sunset Overdrive op de E3
Destiny in de aankomsthal van E3
Ook Word of Tanks is erbij
Dying Light reclame
Grote reclameborden op de E3
Bij de ingang van de E3
bij activision met destiny en call of duty 4030
Destiny en Call of Duty: Advanced Warfare zijn twee van de grootste games op de E3. Beide titels werden uitgebreid bekeken op de E3, waarvan spoedig enkele previews online komen te staan.
Destiny hal E3
Destiny <a href=interview op de E3" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201406/t/destiny-interview.jpg" />
Call of Duty op de E3
De nieuwe Skylanders
Een groot Destiny logo
De zaal met Call of Duty
bij playstation op de e3 4031
Sony laat veel zien van de PlayStation 4 op de E3. Wij gingen langs om games als The Order: 1886, LittleBigPlanet 3 en DriveClub te bekijken.
LittleBigPlanet 3 werd op de E3 onthuld
DriveClub was weer speelbaar
Ook de Killzone DLC is er op de E3
Sony toonde veel PSN games voor de PS4
En we sluiten de dag af met wat eten