E3 2014 in Foto's: De E3 voor het eerst in beeld!

Article
maandag, 09 juni 2014 om 00:41
xgn google image
De E3 begint officieel pas op dinsdag. Wij gingen zondag alvast langs, want er moeten nog wat dingen geregeld worden. Perspassen ophalen, bandjes afhalen, en natuurlijk genieten van de enorme game-reclames die overal nu al hangen.
Naast de vele video-items op XGN, schieten wij ook regelmatig wat plaatjes. Onze videoreportage met de eerste beelden van de E3 kun je later vandaag verwachten, maar voor nu hebben we de foto's al om van te genieten.

LA Convention Center gehuld in games

Elk jaar worden de games groots in de aandacht gezet in het Convention Center van Los Angeles. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Enorme reclameborden hullen het gebouw in een gamesfeer. Met bijvoorbeeld Assassin's Creed, Mortal Kombat en Call of Duty in de schijnwerpers.
Call of Duty Advanced Warfare op de E3
De nieuwe Alien game op de E3
Mortal Kombat X in de schijnwerpers
Ook Middle-earth keert terug op de E3
Horror op de E3
twee e3 hallen in games gehuld 2282
De E3 wordt verdeeld over twee grote hallen. Eén is namelijk lang niet genoeg om alle games te bevatten. En dat betekent ook dat er dubbel zoveel ruimte is om buiten de aandacht te vragen voor die gigantische klappers van later dit jaar.
B-b-b-b-batman!
Assassin's Creed Unity kan uiteraard niet ontbreken
The Witcher, Evolve en Sony PlayStation in de achtergrond
Sony claimt het hele gebouw voor de PlayStation 4
Ook buiten de E3 wordt er flink <a href=reclame gemaakt" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201406/t/e3-ads-in-city.jpg" />
rondlopen in het centrum 2283
De E3 vindt plaats in het hartje van Los Angeles. Naast het Convention Center vind je het bekende Staples Center, waar dit weekend de LA Kings op het ijs stonden voor ijshockey. Wij liepen natuurlijk even een rondje.
Het Los Angeles Staples Centre naast de E3
De helden uit het bastketbal
Laura moedigt de Kings aan!
De stad in naast het Staples Centre
even pauze in los angeles 2284
Natuurlijk wordt er niet non-stop gewerkt. We moeten soms ook even wat rust pakken. Zo kom je een goede plek tegen om frozen yoghurt te halen en op het terras te genieten. Maar om daar ook gelijk wat opnames te schieten.
Even wat eten in LA
De camera equipment wordt even niet gebruikt
Opnames op een terrasje naast de E3
opnames afronden voor de e3 2285
Daarna zit de dag er alweer op voor de videoreportage. Nog even terug het gebouw in om de laatste perspassen op te halen en natuurlijk wat leuke foto's maken van onszelf voor het Convention Center.
Rob voor het LA Convention Centre
In de rij voor de E3 passen
Door de wandelgangen van de E3
Nog wat opnames voor het E3 gebouw
Het uitzicht voor de E3 in downtown LA