Dying Light easter eggs - De vijf leukste!

  Dying Light mag dan nog niet zo lang uit zijn, dat betekent niet dat gamers nu al een aantal leuke Dying Light easter eggs gevonden hebben. Van Mario tot Half-Life, dit zijn de 5 leukste easter eggs in Dying Light!

  5. Half-Life 2

  Deze Dying Light easter egg verwijst naar de (inmiddels alweer 11 jaar oude) klassieker Half-Life 2 van Valve. Specifiek het level We Don't Go To Ravenholm, waarin je als de stille, brillendragende onderzoeker Gordon Freeman het spookdorpje Ravenholm bezoekt.

  Het dorpje is overspoeld door de headcrab zombies en één van de manieren om ze te stoppen is om ze in stukken te hakken met de cirkelzagen die in het level iggen aanwezig zijn. Het enige wat we nu nog nodig hebben is de Gravity Gun als DLC in Dying Light en de verwijzing is compleet!

  4. Super Mario Bros.

  Het mag dan misschien niet geheel origineel zijn, het is natuurlijk altijd leuk als een game verwijst naar de onsterfelijke Super Mario Bros. Talloze games hebben al de bekende blokken en pijpen uit deze platformer nagemaakt, en in Dying Light is het allereerste level in al zijn glorie nagemaakt. Want zeg nou zelf, elke game heeft zo'n vette Mario easter egg nodig!

  3. Destiny

  Het internet ging los toen het bekend werd dat je in Destiny een grot had waarin je oneindig veel loot kon genereren. De zogenoemde loot cave werd al heel snel weggepatcht, maar de beruchtheid van deze virtuele grot bleef bestaan. Zo ook in Dying Light, waar je zelf deze grot kan bezoeken. Als je de zombies die in de grot spawnen verslagen hebt, verschijnt het volgende bericht in beeld:

  "Genoeg! Patch 1.0.2. is uit! Doe meer quests!"

  2. Left 4 Dead

  Left 4 Dead is één van de leukste zombiegames oot gemaakt, dus het is natuurlijk dat een andere zombiegame een verwijzing ernaar maakt! Deze Dying Light easter egg is niet heel bijzonder, maar we liegen als we zeggen dat het geen glimlach op ons gezicht bracht. Grabbin' peels!

  1. Dansende Zombies

  In een serieuze zombiegame vol met bloed en moord heb je af en toe iets nodig om de spanning te sussen. Niks is beter dan een horde dansende zombies! Meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken, deze Dying Light easter egg is simpelweg funky!

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.