Drie nieuwe films op Amazon Prime in mei

  Net als Netflix, heeft Amazon Prime een groot aantal films op de streamingdienst staan. Helaas gaan sommige films van het platform af, maar daar krijgen we vaak wel weer een hele lading films voor terug. In mei komen e ruim 20 films bij op Amazon Prime, waaronder The Goonies en I am Legend maar ook nog drie andere films die je moet zien zodra ze op de streamingdienst staan!

  Amazon

  Blade Runner

  Alweer een flink gedateerde film, maar nog altijd even goed. Nadat de wereld door vervuiling en overbevolking is vernietigd en de mensheid is gaan koloniseren in de ruimte zijn de mensen androïden gaan maken om te helpen met overleven. De androïden reizen naar de aarde om hun schepper te vinden en hierdoor moet de Blade Runner, Rick Deckard gedwongen uit zijn pension komen.

  De cast: Harrison Ford, Rutger hauer, Sean Young, Daryl Hannah.

  Te zien vanaf 25 mei

  The Conjuring

  Ed en Lorraine Warren zijn bekende paranormale onderzoekers en helpen mensen bij het verdrijven van kwade geesten. Ze proberen hetzelfde te doen voor familie Perron die geterroriseerd worden door een duistere kracht. De paranormale thriller speelt zich af in de jaren zeventig en weet deze stijl er goed in te houden.

  De cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston en Lili Taylor.

  Te zien vanaf 10 mei

  De Oost

  Johan is een jonge Nederlandse soldaat die samen met ruim honderdduizend anderen wordt uitgezonden om orde op zaken te stellen in Nederlands-Indië tijdens de onafhankelijkheidsoorlog. Gaandeweg raakt hij in de ban met legerkapitein Westerling, bijgenaamd De Turk. Wanneer de Oorlog escaleert en De Turk het verzet van de bevolking steeds genadelozer neerslaat, wordt de lijn tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager.

  Te zien vanaf 13 mei

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.