Dragon Quest Heroes 2 Tips - Vijf tips om de sterkste te worden!

  Dragon Quest Heroes 2 is al even uit en deze game combineert het musou genre met de RPG elementen uit Dragon Quest. Een erg toffe mix, zoals in de review te lezen is. Maar het levert ook wat uitdagingen op. Wij geven je daarom vijf Dragon Quest Heroes 2 tips!

  Dragon Quest Heroes 2 mengt musou met RPG en is daardoor een aantrekkelijke game voor zowel RPG liefhebbers als liefhebbers van grote gevechten. Want van allebei de genres kent de game de beste ingredi├źnten. Om de game sterker door te komen, geven wij je vijf tips. Als je deze volgt kan niemand je nog iets maken!

  5. Blijf je uitrusting vernieuwen

  In Dragon Quest Heroes 2 kom je regelmatig op het stadsplein terecht, vanwaar jij steeds op pad gaat. Daar kun je een heleboel winkeltjes vinden die onder andere wapens, orbs en accessoires aanbieden. En daar hebben wij de eerste tip voor je. Koop vroeg in de game al zoveel mogelijk dingen, maar blijf weg van de wapens voor karakters die je nog niet ontmoet hebt.

  Die karakters komen namelijk later in je groep met een wapen wat vaak prima mee kan. Maar als jij of iemand in je groep verderop in de game met een verouderd wapen, te zwakke orbs en accessoires (voor je verdediging en weerstanden) rondloopt, krijg je het al snel zwaar.

  Natuurlijk is het gedurende de game ook zaak om de winkeltjes te blijven bezoeken, want er komt telkens nieuwe voorraad binnen. En wie weet zit er wel iets tofs bij!

  4. Kijk goed om je heen

  In de meeste RPGs is er genoeg te ontdekken. Dragon Quest Heroes 2 is daar geen uitzondering op. Onze tweede van deze Dragon Quest Heroes 2 tips is dan ook om goed om je heen te blijven kijken. Overal en nergens is wel een kist verstopt of vind je weer een pad wat naar een ander gebied leidt.

  Ook in de stad is er genoeg te ontdekken. Niet alle winkeltjes zijn even goed zichtbaar als je niet op de kaart kijkt en mensen waarmee je kunt praten worden ook eenvoudig over het hoofd gezien. En als je niet met iedereen praat, kan het zijn dat je belangrijke informatie, zijmissies of zelfs beloningen zoals mini medals mist. En die laatste kun je weer inruilen voor wapens of accessoires.

  3. Schuw niet om hulp in te roepen

  In Dragon Quest Heroes 2 heb je voor het eerst de mogelijkheid om samen te spelen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen en eentje hiervan is het vragen om hulp middels een Call to Arms. Je nodigt dan spelers van over de hele wereld uit om jou te assisteren bij een missie.

  Die spelers hebben deze missie al gehaald, anders kunnen ze je niet helpen. En dat betekent dat zij precies weten wat je te wachten staat en het naderende onheil dus al verslagen hebben. Vaak zijn ze zelfs een stuk verder qua level dan jij en dus ook een stuk sterker.

  Zeker bij de latere missies in de game is dat handig. Schuw het dus niet om iemand om hulp te vragen. Je gaat het namelijk zeker nodig hebben.

  2. Help anderen en help meteen jezelf

  Het is dus zeker niet erg om anderen om hulp te vragen, maar andersom geldt dat ook. Er zijn genoeg andere spelers die ook om een helpende hand zitten te springen. Dragon Quest Heroes 2 biedt jou ook de mogelijkheid om hen te helpen, via de Answer Call to Arms optie.

  Voorwaarde is wel dat jij een bepaald gevecht al gehaald hebt, anders kun je niet helpen. Als je anderen helpt is het ook nog eens lucratief voor jou. Jij krijgt natuurlijk het geld en de ervaringspunten die je opdoet tijdens de missie. En dat gaat jou in de toekomst weer helpen.

  1. Investeer niet direct in de rolspecifieke elementen

  Als laatste van de Dragon Quest Heroes 2 tips geven we je het dringende advies om niet meteen in rolspecifieke elementen te investeren. Als je in level stijgt, krijg je Skill Points. Deze kun je inzetten om te groeien in je rol. Voor de meeste karakters kun je alleen maar in hun rol investeren.

  Voor de twee hoofdpersonen is het alleen net even anders. Bij deze twee kun je namelijk zelf kiezen welke rol je wil bekleden en daarin kun je vervolgens investeren. Maar je kunt ook investeren in elementen die gedurende de hele game bij je karakter blijven. Hierdoor ben je in iedere rol meteen een stuk sterker, heb je meer leven en kun je meer klappen verdragen.

  Met deze vijf tips blijf je de vijanden in de game de baas en kun je de wereld in Dragon Quest Heroes 2 zonder al te veel gedoe redden. Dragon Quest Heroes 2 is sinds 28 april in de schappen te vinden. Wij beloonden de game met een dikke 8.0 in de review!

  Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.