WIN - DOOM goodie prijsvraag

Article
vrijdag, 13 mei 2016 om 9:00
xgn google image
Een onheilspellende dag, waarop ongeluk de overhand heeft. Maar toch is er lichtpuntje vandaag, de DOOM release! Om dat te vieren mogen wij maar liefst vijf goodiepakketten weggeven. Om hier kans op te maken moet je wel meedoen met de DOOM goodie prijsvraag.
Vanaf vandaag kan je aan de slag met klassiek schietgeweld in een nieuw jasje. Buitenaards gespuis verslaan in de singleplayer, en op hoog tempo je spierballen laten gelden in de multiplayer. Met een breed assortiment aan over-de-top wapens en mogelijkheden om eigen levels in elkaar te zetten kan jij het je vijanden zo zuur maken als jezelf wilt.

DOOM goodie prijsvraag

Wil jij je liefde voor DOOM ook buiten de game om kunnen tonen? Dan hebben wij het geschikte pakket voor jou om te laten zien dat je een liefhebber bent van mutanten uit elkaar knallen. Een shirt, poster, sleutelhanger en nog veel meer is hier allemaal bij te winnen!
DOOM goodie prijsvraag totaalpakket
Om kans te maken op één van de vijf goodiepakketten gevuld met de hierbovenstaande producten hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende prijsvraag:
  • Van welke spelmodus is de originele DOOM de grondlegger?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je voor- en achternaam en postadres. Je hebt een week de tijd, dus tot 20 mei, om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars van deze DOOM goodie prijsvraag bericht!

Populair Nieuws

Laatste Reacties