Doe Mee: Speel jij wel eens bordspellen?

Article
zaterdag, 31 juli 2010 om 16:00
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is er een winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week stelden we jullie de vraag of de prijs van Kinect, die neerkomt op 150 euro, te duur is. De vraag was, zoals te verwachten, voer voor de fanboys. Het is duidelijk dat ongeveer iedereen Kinect te duur vindt en slechts de echte Xbox 360 fans zijn van plan om hem tijdens de release aan te schaffen. Mathy 16 zei dat je mening volledig afhangt van het soort gamer dat je bent. Omdat hij zijn mening het best kon verwoorden is hij onze winnaar van vorige week.
Zoals jullie wel weten kan je op XGN sinds kort ook recensies van bordspellen terugvinden. Het is dan ook zomer en mensen die met vrienden of familie op reis gaan nemen vaak een gezelschapsspel mee om de lange avonden door te komen. Wij zijn benieuwd of jullie de consoles wel eens aan de kant zetten om een bordspel te spelen. Onze vraag van deze week luidt dan ook: Speel jij wel eens bordspellen?
Ik speel gezelschapsspelen ongeveer even graag als de co-op modus van een goede shooter. Mijn favoriet bordspel blijft Kolonisten van Catan, en als het even kan met alle uitbreidingen erbij. Trivial Pursuit komt elk jaar ook wel enkele keren uit de kast en voor een klassiek potje schaak ben ik ook altijd wel te vinden. Vooral in het winterseizoen naast de openhaard met een goed glas bier, top!

Populair Nieuws