Doe Mee: Koop jij wel eens downloadbare content?

Article
zaterdag, 17 juli 2010 om 18:00
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is er een winnaar van afgelopen week bekend.
Er komen de laatste tijd wel erg veel vervolgen uit en daarom vroegen we jullie vorige week of games nog wel origineel uit de hoek kunnen komen. De meesten onder jullie vinden dat er nog genoeg originele games zijn, maar dat het aantal wel achteruit gaat. Briiankruis wist zijn mening het best te verwoorden en is daarom onze winnaar van vorige week.
Microsoft en Sony strijden al een hele tijd om exclusieve extra content te krijgen voor zowat alle multiplatform spellen. Deze extra missies en maps verkopen blijkbaar zeer goed en uitbreidingen van onder andere Fallout 3 en Call of Duty: Modern Warfare 2 staan aan de top. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Koop jij wel eens extra downloadbare content?
Ik koop slechts zelden extra content, tenzij ik bijna verslaafd ben aan een spel. In de dagen dat ik nog in clanverband speelde kocht ik telkens alle nieuwe maps om te kunnen volgen met alle andere spelers. Tegenwoordig koop ik enkel nog nieuwe nummers voor Rock Band waardoor ik en mijn vrienden nog steeds elk weekend samenkomen voor een traditioneel potje Rock Band.