Wat vind jij van DLC voor Super Smash Bros Ultimate? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 november 2018 om 15:00
xgn google image
Waarschijnlijk rijden de meeste XGN'ers nog met hoed en op hun trouwe paard door de wereld van Red Dead Redemption 2, maar de XGN Doe Mee blikt alvast vooruit naar december. Het klinkt ver weg, maar de maand van Sinterklaas en Kerstmis is er zo. Met deze week een vraagstelling over de DLC voor Super Smash Bros Ultimate!
Vorige week draaide onze vraagstelling om jullie meningen rondom Red Dead Redemption 2. Rockstar’s nieuwste titel is nu twee weken uit en waarschijnlijk zijn er al meerdere mensen die vele uren in de game rondom Arthur Morgan hebben zitten. De meesten van jullie zijn inderdaad enthousiast, zoals Fisherjb:
Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker heeft gehoord, gelezen en gezien. Dat de game in onze review dan ook een dikke 9.8 kreeg, is absoluut niet raar. Rockstar Games verkocht heeft afgelopen week ook bekendgemaakt hoeveel exemplaren het derde deel in de Red Dead reeks verkocht en dat was immens: minstens zeventien miljoen exemplaren.
We spoelen een maandje vooruit, want in december komt de nieuwste Super Smash game uit, Super Smash Bros. Ultimate. De titel kent een enorm scala aan personages waar je straks uit kunt kiezen, maar Nintendo voegt ook DLC-personages toe aan de vechtgame. Welke personages dit zijn, is nog niet bekend, alleen de eerste is al naar voren gekomen: Piranha Plant. Onze vraag gaat over die DLC:

Wat vind jij van DLC voor Super Smash Bros. Ultimate?

Nintendo heeft aangegeven tot februari 2020 DLC personages uit te brengen voor Super Smash Bros. Ultimate, maar wat vind jij daar van? En misschien een interessante vervolgvraag: welke personages zou jij graag zien in het gigantische rooster aan Smash-figuren? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!