Dit zouden jullie doen om te overleven in de wildernis!

Article
donderdag, 11 februari 2016 om 18:05
xgn google image
Onlangs vroegen wij jullie wat jullie zouden doen om te overleven in de wildernis. Deze drie dingen werden het meest gekozen door jullie!
Om te overleven in de wildernis heb je meerdere opties. Er waren natuurlijk wel opties die jullie het meeste kozen. De drie opties die het meest gekozen werden vind je hier in ons overzicht!

3. Een slaapzak maken van een berenvel

Om de kou te doorstaan, moet je jezelf natuurlijk wel wapenen tegen de kou. Zo is een soort slaapzak maken van een berenvel natuurlijk een goede optie. Dit was dan ook de keuze die een aantal van jullie zou maken om te overleven.
Je moet natuurlijk eerst wel een beer vermoorden om een slaapzak te maken, want je hebt waarschijnlijk niet zomaar een berenvel bij je. Een beer of andere dieren vermoorden is natuurlijk ook belangrijk om jezelf te voorzien van eten.
Zeven procent van jullie stemde op deze optie.

2. Op dieren jagen en ze opeten

Zonder eten ben je in de wildernis natuurlijk nergens. Logischerwijs koos een groot deel van jullie dan ook om op dieren te gaan jagen en deze vervolgens op te eten. Zonder eten kun je immers niet overleven. De bewoonde wereld met supermarkten ligt ook niet om de hoek, dus je moet wel op dieren gaan jagen.
Ook moet je natuurlijk jagen op dieren om bijvoorbeeld een slaapzak van een berenvel of van een ander dier te maken. Let wel op, want in de wildernis is het eten of gegeten worden. Jij zal best een lekker stukje berenvlees lusten, maar de beer lust ook wel een lekker stukje mensenvlees. Wie is de prooi en wie de jager?
Deze optie was vrij populair. Maar liefst 22 procent van de stemmen ging uit naar deze optie!

1. Op zoek naar de bewoonde wereld

Het grootste deel van jullie zou op zoek gaan naar de bewoonde wereld. Je wil immers niet in de barre wildernis blijven rondbanjeren tussen de beren en andere gevaarlijke dieren. Bovendien maak je in je eentje geen schijn van kans tegen moeder natuur. Je wil terug: terug naar andere mensen en een dak boven je hoofd.
Voordat je de bewoonde wereld weer bereikt, moet je waarschijnlijk wel een flinke tocht maken. Daar komen de andere keuzes, zoals het jagen op dieren en het slapen onder dierenhuiden, bij kijken. Te voet ga je immers niet snel vooruit, waardoor je tocht al snel erg lang wordt. Ook als het min 40 graden is, kom je zonder eten nooit levend aan.
Om te overleven in de wildernis is er niet één goede oplossing. Zoals jullie al opmerkten, moet je veel keuzes combineren. Behalve dat je op dieren gaat jagen of rooksignalen probeert te maken, ga je vast wel een keer om je moeder schreeuwen als je je in de wildernis begeeft. Helaas is de kans dat je moeder je hoort vrij klein, want zij bevindt zich wel in de bewoonde wereld in plaats van in de vrieskou tussen de wilde dieren.
Deze optie was het meest populair. Met maar liefst 41 procent van de stemmen is het overduidelijk dat jullie dit de beste optie vonden!
Heb jij The Revenant al gezien of heb jij ook zo'n zin in Far Cry Primal? Deze film en game laten je immers genieten van de wildernis zonder dat je je zelf erin hoeft te begeven.

Populair Nieuws