Dit zijn Tom Hollands aankomende films

Article
zaterdag, 06 februari 2021 om 17:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Tom Holland is één van de populairste acteurs van dit moment. Zijn naam trekt automatisch meer kijkers naar de films waar hij in speelt. Dit zorgt er dan ook voor dat we hem behoorlijk vaak zien tegenwoordig. Er staan in de komende jaren een aantal films met Tom Holland op het programma. Hiervan hebben wij voor jullie een lijstje gemaakt.

Cherry

In deze aankomende biografische misdaadfilm zal Tom Holland één van de hoofdrollen spelen, namelijk de rol van Nico Walker. Deze film zal gaan over een oorlogsveteraan die bankovervaller wordt. In Cherry speelt Tom Holland een andere rol dan dat we van hem gewend zijn en wij zijn ontzettend benieuwd naar hoe de pas 24-jarige acteur dit op zal pakken. Ciara Bravo zal de andere hoofdrol, Emily, op zich nemen in deze film die gepland staat voor 26 februari. Dit zal dus het eerste optreden van Tom Holland zijn na zijn rol in The Devil All the Time.

Uncharted

Ook in de aankomende Uncharted film zal Tom Holland een hoofdrol krijgen. Hierin zal hij de rol van Nathan Drake gaan spelen. Dit personage zullen velen van jullie kennen uit de Uncharted games, waar deze film natuurlijk op gebaseerd is. De Uncharted film heeft alle potentie om een soort nieuwe Indiana Jones te worden. Deze film zal natuurlijk ook gaan over ontdekkingsreizigers en ook actie zal er genoeg zijn. Uncharted zal helaas wel wat later komen dan dat er in eerste instantie gedacht werd. De film, die grotendeels gebaseerd is op Uncharted 4: A Thief’s End, werd recentelijk namelijk opnieuw verplaatst en zal waarschijnlijk pas op 11 februari 2022 uitkomen.

Chaos Walking

Er zit ook een sciencefiction film aan te komen waarin Tom Holland een hoofdrol zal spelen. Chaos Walking lijkt een hele bijzondere, maar hele vette futuristische film te gaan worden, waarin Tom Holland zeker niet de enige grote naam is in de cast. Zo spelen bijvoorbeeld ook Daisy Ridley, onder andere bekend van haar rol als Rey in Star Wars, en Mads Mikkelsen, onder andere bekend van zijn rol als Hannibal Lecter in Hannibal, een grote rol in Chaos Walking. De film is gebaseerd op de sciencefiction boekentrilogie van Patrick Ness.

Spider-Man 3

De films waar Tom Holland natuurlijk vooral gelinkt aan staat, zijn de Spider-Man films. De acteur lijkt wel gemaakt voor zijn rol als Peter Parker en het is dus ook geen verrassing dat hij terug zal keren als Spider-Man. Hij zal in Spider-Man 3 niet de enige zijn, want ook Tobey Maguire en Andrew Garfield, die deze superheld allebei speelden in eerdere versies, zijn van de partij. We zullen dus hoogstwaarschijnlijk te maken krijgen met een multiverse film, waarin ook de oude bekende Spider-Men voor zullen komen. De derde Spider-Man film zal er eentje worden om te onthouden en Tom Holland zal hierin natuurlijk weer de hoofdrol gaan spelen.
Wat verwachten jullie van deze aankomende films met Tom Holland? En zijn jullie zelf ook fans van de acteur? Laat het ons weten met een reactie!