Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor november 2020

Article
maandag, 02 november 2020 om 17:00
aragamif1604325084
Microsoft verwent ons ook in de releasemaand van de Series X en S met een viertal gratis games. De gratis Xbox Games with Gold voor november 2020 bieden weer lekker veel afwisseling. Dit is de line-up voor november 2020!

Aragami: Shadow Edition

Kruip in de huid van een wraakzuchtige geest die de kracht heeft om schaduwen te besturen. Aragami is opgeroepen opgeroepen door een gevangen meisje in het fort van Kyuryu, dat vol met vijanden zit. Jouw missie is om haar te bevrijden en de tirannie van de vijandelijke troepen te doorbreken. Door het manipuleren van schaduwen kun jij ongezien door de verschillende omgevingen navigeren en zo telkens een stapje dichterbij de overwinning komen.
Aragami: Shadow Edition is van 1 tot 30 november 2020 gratis te downloaden naar je Xbox.
swimsanity switch screenshot05f1604325499

Swimsanity!

Onder water speelt zich meer af dan je zou denken. Dat geldt ook voor de knotsgekke multiplayer shooter Swimsanity!. De game laat je met maximaal vier spelers in co-op de gekste bazen bevechten, uitdagingen voltooien en meer, terwijl je ook tegen elkaar kunt strijden.
De game biedt daarbij cross-platform gameplay, waardoor je letterlijk met alle spelers van over de hele wereld kunt knokken. Het levert een onderwaterballet op waarbij de kogels je om te oren vliegen!
Swimsanity! is tussen 16 november en 15 december gratis te downloaden.
fpwf1604325449

Full Spectrum Warrior

Als je meer van het serieus schietwerk bent, is Full Spectrum Warrior wel wat voor je. Deze game begon ooit als hulpmiddel voor de training van het leger van de Verenigde Staten, maar groeide uit tot een volwaardige videogame. De real-time-tactiek titel laat je op een realistische manier vechten als de Squad Leader, terwijl je verschillende teams aanstuurt. Overal schuilt gevaar en je moet jouw teams levend door de vijandelijke zones zien te krijgen.
Krijg jij het voor elkaar om alle soldaten heelhuids door de missie heen te loodsen, terwijl je tot acht personages tegelijkertijd bestuurt? Of kies je ervoor om het avontuur in 2 speler co-op te doorlopen?
Full Spectrum Warrior download je gratis tussen 1 en 15 november.
lego indiana jonesf1604325379

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Iedereen kent Indiana Jones wel. Maar LEGO Indiana Jones is misschien niet voor iedereen bekend. De LEGO-game laat je als Indy de originele films doorlopen en kent daarbij alle belangrijke scènes die je je kunt heugen.
Alleen loopt niet alles zoals in de films. De LEGO games hebben namelijk een uniek gevoel voor humor dat in elke game voorbij komt. Het kan dus zomaar zijn dat Indy ineens loopt te klungelen of dat je zelf even moet pauzeren omdat je bij moet komen van het lachen.
LEGO Indiana Jones is gratis tussen 16 november en 30 november.