Dit zijn de beste zomergadgets onder de 20 euro

Article
zaterdag, 16 juli 2022 om 11:00
1200x11201f1657897169
Het is zomer en dat zullen we weten ook! De temperatuur loopt flink op dus we moeten alles uit de kast trekken om het hoofd koel te houden. Wij hebben de beste zomergadgets uitgezocht om de komende tropenweken door te komen!
Het is zomer en de temperatuur stijgt naar tropische waarden. Tijd dus voor ijs en een duik in het zwembad! Wij houden het hoofd koel met de beste zomergadgets voor weinig geld. Ons budget is 20 euro, dus met onze tips kan je goedkoop de zomer door komen!

Waterdichte speaker

Er is een enorme keuze aan draagbare speakers, maar wij willen vooral muziek kunnen luisteren terwijl we in ons zwembadje dobberen! Om te voorkomen dat de muziekpret al vroeg tot een einde komt willen we daarom een waterdichte speaker hebben die natuurlijk niet te veel mag kosten.
Deze waterdichte bluetooth speaker voldoet aan al onze eisen: compact, waterdicht en met ingebouwde microfoon, zodat je er ook meteen mee kan bellen! Bovendien, met een prijs van 14,95 houden we zelfs nog geld over! Wil je een minder opvallend exemplaar, dan zijn ook de BP Douche speaker en de Denver BLT-62 goede keuzes.
Dat wordt dus lekker chillen op je luchtbedje met een Club Tropicana drankje in je hand en in je oor!
80060010 01 001 031f1657897306

Ventilator

Wie verkoeling zoekt maar buiten zit of geen geld wil uitgeven aan een airco, zoekt het beste zijn heil bij een goede ventilator. Die zijn er in allerlei vormen en maten, maar wij zoeken onze heil vooral bij de wat kleinere varianten, zodat je die ook op je werkplek kan gebruiken.
Wie denkt dat je voor een gadget altijd ver moet zoeken heeft het mis: goede ventilatoren kan je gewoon bij de HEMA vinden. HEMA heeft een klein model (10 cm) ventilator die op een willekeurige USB poort aan te sluiten is en werkt dus ook gewoon naast je laptop of met vrijwel elke moderne oplader. De ventilator werkt vrijwel geruisloos en levert een flinke luchtstroom, terwijl hij slechts 500 mA gebruikt. Wil je een groter model van bijna 30 cm, dan kom je net boven het budget van 20 euro uit.
Wil je toch geen ventilator van de HEMA, dan kan je bij megagadgets terecht voor een stijlvolle, kleine ventilator die ook op een USB aansluiting werkt.
Pro-tip: wie de luchtstroom toch te warm vindt, kan met een beetje voorbereiding een flinke verkoeling regelen. Vul een (halve) liter fles met water, leg deze een nacht in de diepvriezer zodat hij goed bevroren is. Zet de fles voor de ventilator, zodat de luchtstroom langs de ijsfles stroomt. De lucht koel zo flink af, waardoor je het effect van een airco krijgt!
waterhangmatf1657897617

Waterhangmat

Een luchtbed is zooo 2020, dat kan écht niet meer. Tegenwoordig willen we lekker koel liggen als we op het water dobberen! Daar is de waterhangmat voor uitgevonden en die zijn er inmiddels in diverse soorten!
Het idee is simpel: in plaats van een heel luchtbed heb je alleen een hoofd- en voetensteun, met daartussen een dun stuk zeil om de beide stukken bij elkaar te houden, je dobbert zo lekker in het water, zonder je zorgen te maken dat je hoofd onder water schiet.
Bol.com heeft de waterhangmat in de kleuren roze, blauw, of oranje voor 13 euro.
sun shade blockerf1657897789

Sun Face Shade

Zit je net lekker in de zon, gaat je mobiel af. Natuurlijk wil je dat laatste appje lezen, maar in de zon is dat echt niet te doen! Daar hebben we wat voor: de Sun Face Shade! Dit mini-zonneschermpje voelt als een fake uitvinding, maar wij houden wel van overbodige luxe!
Dit mini-schermpje vouw je uit als een spaanse waaier, maar deze plak je aan je mobieltje vast. Houd je nu je mobieltje richting de zon, dan valt de schaduw precies over je gezicht!
Wij zijn alvast verliefd op deze onbekende gadget! De Sun Face Shade vind je niet bij de grote ketens, maar alleen op Etsy.

Wat zijn jouw onmisbare gadgets?

Dit waren onze top tips om de hete zomer aangenaam door te komen. We kunnen ons koel houden, in ons badje vermaken met muziek en een ligbed, terwijl we ons mobieltje kunnen checken met onze face shade. Onze vakantie kan hiermee niet meer stuk!

Mochten jullie nog onmisbare gadgets tegen gekomen zijn, laat het dan vooral weten in de comments!