Dit zijn de beste Fallout games volgens jullie - Onvergetelijke apocalypse

  Vorige week werd er vanuit het niets een nieuwe Fallout game aangekondigd in de vorm van Fallout 76. Daardoor vroegen wij ons het volgende af: wat zijn volgens jullie de beste Fallout games?

  Bethesda

  Jullie hebben deze week weer massaal gestemd en ditmaal op wat de beste Fallout games zijn. Er zijn al flink wat games en zelfs wat bordspellen. Dit zijn volgens jullie de beste Fallout games.

  5. Fallout (1997)

  Vaak zegt men dat het origineel niet overtroffen kan worden, maar dat is volgens jullie niet waar. De originele Fallout weet volgens jullie maar net de top vijf in de kruipen. De game wordt dit jaar alweer 21 jaar oud, nadat de release plaatsvond op 30 september 1997.

  De eerste game is heel anders dan hoe je tegenwoordig bekend bent met de games. Dit was namelijk toen de game nog gemaakt werd door Interplay Entertainment en Black Isle Studios. De game was destijds namelijk een turn-based RPG, maar daar is inmiddels verandering in gekomen.

  4. Fallout 2 (1998)

  Black Isle Studios en Interplay Entertainment waren ook verantwoordelijk voor het tweede deel in de Fallout serie. Die eindigt na jullie stemming op de beste Fallout games op de vierde plek. De game kwam al een jaar na het eerste deel uit.

  Het tweede deel speelt zich tachtig jaar af na de gebeurtenissen van de eerste Fallout game. Je speelt als de zoon van de held van Fallout 1. Zijn doel is simpel want je moet ervoor zorgen dat een primitieve stam niet verhongerd, maar om dit te doen moet je een speciale machine vinden.

  3. Fallout: New Vegas (2010)

  Er zijn meerdere ontwikkelaars die Fallout games gemaakt hebben en de game die op de derde plaats geëindigd is, komt van Obsidian Entertainment. De game kwam uit in 2010 en werd goed ontvangen. Zo ook door jullie, want de game staat niet voor niets op de derde plaats in jullie lijst met beste Fallout games.

  De game begon als een spinoff van Fallout 3 en dat valt onder andere te zien aan de engine. Deze is namelijk overgedragen aan de nieuwe ontwikkelaar en vervolgens kreeg de studio direct de vrijheid om haar eigen verhaal te verzinnen. In New Vegas speel je als The Courier in zijn zoektocht naar iemand die hem probeerde te vermoorden en onderweg zul je dan ook zeker vrienden en vijanden maken.

  2. Fallout 3 (2008)

  Op de tweede plaats van de beste Fallout games eindigt Fallout 3 volgens jullie. De eerste Fallout game die gemaakt is door Bethesda Game Studios kwam alweer tien jaar geleden uit op 28 oktober. Fallout 3 bracht grote veranderingen naar de Fallout-games, want het genre werd volledig op zijn kop gezet.

  Het was een actie RPG in een volledig open wereld waarbij je vanuit het derde-persoonsperspectief door de wereld zou dwalen. De game speelde zich af in Washington DC en speelt zich ongeveer 36 jaar na de gebeurtenissen van Fallout 2 af. Als bewoner van Vault 101 ga je op zoek naar je vader die op mysterieuze wijze verdwenen is en dat leidt tot een flink avontuur.

  1. Fallout 4 (2015)

  Volgens jullie is de beste Fallout game de meest recente en nee dan hebben we het niet over Fallout 76. We bedoelen Fallout 4 natuurlijk, de game die in 2015 uitkwam. Als enige overlevende van Vault 111 ga je op zoek naar je zoon die voor je ogen van je weg gestolen wordt terwijl je vrouw op brute wijze vermoord wordt. De Vault is gelegen in de omgeving van Boston en wordt nu ‘The Commonwealth’ genoemd.

  Het is de eerste Fallout game die volledig ingesproken werd, waardoor alle personages nog meer tot leven komen. Na de release werden er ook nog verschillende uitbreidingen uitgebracht voor Fallout 4, waaronder Nuka-World en Far Harbor. Daarnaast was er in Fallout 4 nog meer vrijheid betreffende het spenderen van skill punten en dat is iets waar velen blij van werden.

  Dit zijn de beste Fallout games

  Dit zijn volgens jullie de beste Fallout games. De eerstvolgende Fallout game is Fallout 76 en hoewel er officieel pas meer bekendgemaakt wordt tijdens E3 2018 lijkt er al wat gelekt te zijn. Je kunt dan ook alles lezen over de eerste Fallout 76 details!

  Fallout

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.