Dit is onze top 5 Cobra Kai personages

  Cobra Kai seizoen 3 verscheen recentelijk op Netflix en het lijkt erop dat dit opnieuw een groot succes zal gaan worden. De eerste twee seizoenen werden razend populair op Netflix en de vraag naar seizoen 3 was erg groot. In de serie kregen we dan ook een hoop hele bijzondere en gave personages te zien. Dit is onze top 5!

  Netflix

  5. Daniel LaRusso

  De Karate Kid zelf speelt natuurlijk een grote rol in Cobra Kai. Het nostalgische gevoel dat je krijgt bij het zien van Ralph Macchio als Daniel LaRusso zorgt ervoor dat hij absoluut in dit lijstje thuishoort. Hoewel de karate sensei een goed hart heeft, heeft ook hij soms zijn problemen met anderen. Net als in de oude Karate Kid films zien we hem in de serie groeien als persoon en als sensei. Daniel LaRusso zal ook in het vierde seizoen weer terugkeren en deze komt hoogstwaarschijnlijk een stuk sneller dan verwacht.

  4. Robby Keene

  Robby Keene is misschien wel het meest interessante personage die we te zien krijgen in de serie. Hij begint als een erg moeilijke jongen die moeite heeft zijn emoties te controleren. In de serie zien we hem zijn eigen personaliteit steeds beter ontdekken, wat van tijd tot tijd nog steeds erg moeilijk kan zijn. Tanner Buchanan speelt de rol vlekkeloos, waardoor je nog meer meegesleept wordt in zijn verhaal. Robby’s naam hoort zonder twijfel thuis in deze top 5 lijst, maar weet net geen podiumplaats te pakken.

  YouTube Premium

  3. Hawk (Eli)

  Hawk heeft een heel aantal dingen die hem gewoon een ongelofelijk gaaf personage maken. Cobra Kai karate zorgt ervoor dat Eli verandert in Hawk, wat hem een heel ander persoon maakt. Toch is Hawk diep van binnen nog altijd Eli, hoe hard hij dat ook probeert te verbergen. Dit maakt hem soms een erg moeilijk persoon, maar wel een heel erg gaaf personage. Hawk blijft, net als de rest van de personages in deze lijst, elke aflevering groeien. Wij hopen dat Hawk ook in het vierde seizoen fantastisch blijft.

  2. Miguel Diaz

  Eén van de hoofdrollen en een echte fan favorite in de serie is Miguel Diaz. Nadat hij verhuist en op een nieuwe school terechtkomt heeft hij het erg moeilijk. Dan vindt hij via Johnny Lawrence Karate. Dit maakt Miguel Diaz één van de tofste personages die we te zien krijgen in de serie. Hij heeft een erg sympathiek karakter, waardoor het moeilijk is om een hekel aan hem te hebben. Miguel Diaz zal voor velen ook een erg inspirerend personage zijn, waardoor hij de nummer 2 plek in onze lijst absoluut verdiend heeft.

  Guy D'Alema / Netflix

  1. Johnny Lawrence

  De serie begint met Johnny Lawrence, die in de eerste Karate kid film beschouwd werd als de grote vijand. In Cobra Kai komen wij, en Johnny zelf, erachter dat er veel meer achter zijn personage zit dan we in eerste instantie wisten. Zijn leven is een echte achtbaan, waarin hij het vaak zelf verpest, maar diep van binnen is Johnny Lawrence een goed persoon die door het vuur zou gaan voor de mensen om wie hij geeft. Zijn relaties met Robby en Miguel zijn vaak ingewikkeld en moeilijk, wat het ook erg mooi maakt. Johnny staat vast op nummer 1 in deze lijst.

  Wie mist er volgens jullie in deze lijst? En wat is jullie eigen top 5? Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.