Dishonored 2 gameplay video - Het verschil tussen Corvo en Emily

  Dishonored 2 is sinds 11 november uit voor Xbox One, PS4 en PC. In tegenstelling tot de eerste game, waar je de campaign met Corvo moet spelen, heb je in Dishonored 2 de keuze om deze te spelen met twee karakters: Corvo en Emily. In deze Dishonored 2 gameplay video zie je het verschil tussen beide karakters.

  In het begin van Dishonored 2 krijg je de keuze om de game verder te spelen met Corvo Attano, de protagonist van de eerste game of met Emily Kaldwin, iemand die we ook kennen uit de eerste game, maar die toen nog niet speelbaar was.

  Emily versus Corvo in deze Dishonored 2 gameplay

  Met beide karakters komen verschillende krachten. Zo kan Emily gebruik maken van een kracht genaamd Far Reach, hiermee kan ze op moeilijk te bereiken plekjes komen of een vijand naar zich toe trekken. Corvo heeft bijvoorbeeld weer de kracht genaamd Blink, waarmee hij korte afstanden kan teleporteren.

  Zo verschillen beide karakters van elkaar en bieden ze allebei een ander soort gameplay. Wij hebben met beide karakters één level doorgespeeld en de beelden naast elkaar gezet. Bekijk de Dishonored 2 gameplay video bovenaan de pagina om de verschillen duidelijk te zien.

  Meer weten over Dishonored 2? Neem dan een kijkje op onze Dishonored 2 miniwebsite voor meer nieuws en specials over de nieuwste stealth game.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.