Dishonored 2 characters - Emily & Corvo videospecial

  Het heeft sinds de aankondiging iets langer dan een jaar geduurd, maar over een paar weken is het zover. Dan komt Dishonored 2 uit en kunnen we met z'n allen weer sluipen over daken en in donkere steegjes. Benieuwd naar wie we ook alweer in de hoofdrol krijgen te zien? Kijk dan deze Dishonored 2 characters videospecial.

  De nieuwe Bethesda game, Dishonored 2, is 11 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Nog een paar weekjes wachten dus.

  Het is alweer een tijdje geleden dat Dishonored 1 uitkwam. Dat was namelijk in 2012. Heb jij dus nog even een korte opfrisser nodig over de hoofdrolspelers van Dishonored 2? Klik dan op de afspeelknop bovenin deze pagina.

  De Dishonored 2 characters die we in de hoofdrol krijgen te zien

  In Dishonored 2 krijgen we in het begin de keuze om de game te spelen met de assassin uit de eerste game, Corvo Attano, of met zijn dochter Emily Kaldwin. De dochter van Corvo kennen we ook nog uit de eerste game, alleen was ze hier nog niet een speelbaar karakter.

  Wil je nog meer Dishonored 2 nieuws, previews en specials? Check dan onze speciale Dishonored 2 mini-website waar we je dagelijks op de hoogte houden van het laatste nieuws over de nieuwe Dishonored 2.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.