Deze week is het PlayStation indieweek op XGN

Article
maandag, 21 oktober 2013 om 17:00
xgn google image
Het najaar staat voor de deur waarin zoals gebruikelijk allemaal grote titels uitkomen. Het is ook de periode waarin de PlayStation 4 uitgebracht wordt. Op die console komen niet alleen enorme klappers uit, zoals Killzone: Shadow Fall, maar is er ook aandacht en ruimte voor indie-ontwikkelaars. Deze hele week staat bij XGN dan ook in het teken van die indiegames.
Sony heeft zich de afgelopen tijd flink op de kleinere ontwikkelaars gericht. Een heleboel van deze onafhankelijke studio's zullen de komende tijd hun games naar de PlayStation platformen brengen. Wij nemen een kijkje naar deze kleinere, maar enorm interessante games.
Vandaag wordt afgetrapt met een special waarin specifieke gekeken wordt naar indiegames die op de PlayStation Vita worden verwacht. Er komen namelijk in ieder geval nog zeven titels om in de gaten te houden. De overige zes dagen zullen we specifiek één indiegame toelichten die naar de PlayStation 4 wordt gebracht. De games die we onder de loep nemen zijn:
Ben jij dus van plan om eind november een PlayStation 4 in de huis te halen, houd dan vooral deze week in de gaten. Nieuwe games kosten al snel zestig euro per stuk, terwijl indietitels vaak beduidend minder kosten en zeker niet altijd onder doen voor de grote klappers. Stay tuned!