Deze PS5 games kan je nu met veel korting scoren!

Article
zaterdag, 28 mei 2022 om 15:00
uncharted legacy of thieves collectionf1653664446
Een next-gen console is niet goedkoop, helemaal omdat je daarna nog geen enkele game hebt om te spelen. Gelukkig kan je deze PS5 games nu met veel korting scoren, zodat je meteen een mooie collectie hebt om te spelen!

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Eén van de meest populaire franchises op de PlayStation consoles is zonder twijfel Uncharted. Al sinds de eerste titel zijn de avonturen van Nathan Drake enorm populair. Dankzij Uncharted Legacy of Thieves Collection kan je nu ook met de charismatische avonturier op stap op de PS5.
In tegenstelling tot de Nathan Drake Collection zitten niet de eerste drie games van de franchise in het pakket, maar juist de meest recente twee: Uncharted 4 en Uncharted The Lost Legacy. De games zag er al mooi uit op de PlayStation 4, maar op de next-gen console zien de titels er helemaal adembenemend uit.
In Uncharted 4 beleef je het sluitstuk van Nathan Drake, terwijl je in Lost Legacy de controle krijgt over Chloe Frazer, die al eerder in Uncharted verscheen. In Lost Legacy krijg je bovendien te maken met grote, open gebieden, waarbij het een flinke puzzel is om je bestemming te bereiken.
dying light 2 pressf1644236086

Dying Light 2 Stay Human

Een andere PS5 game die je nu al met veel korting kan scoren is Dying Light 2 Stay Human. De game kwam in februari van dit jaar uit en laat je net zoals in het origineel weer lekker jagen op zombies. Of ten minste, de zombies jagen jou eerder op.
In tegenstelling tot veel andere zombie-games zijn de ondoden namelijk niet traag, maar zijn ze snel en zeer agressief. Vuurwapens zijn bovendien schaars, dus zal je zombies voornamelijk bevechten met melee wapens. Een andere goede tactiek is zeer simpelweg ontwijken, want protagonist Aiden Caldwell is volleerd in de edele kunst van parkour. Dying Light 2 bevat maar liefst 3000 parkour-animaties!
Die skills zijn ook handig om de wereld te verkennen, want Dying Light 2 kent een enorme open wereld. Gelukkig zijn er niet alleen maar zombies te vinden, er zijn ook verschillende facties waar je je bij kan aansluiten en missies voor kan doen. En als je samen met vrienden wil spelen, dan heeft Dying Light 2 ook nog eens co-op voor vier spelers!
2022 03 18 stranger of paradise final fantasy origin 2f1653664653

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

De Final Fantasy-franchise is één van de meest bekende game-reeksen aller tijden en staat bekend om de turn-based gevechten. Van dat format wordt alleen tijdelijk even afscheid genomen in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.
De nieuwe PS5 game heeft namelijk real-time combat, waarbij je kan wisselen tussen jobs en gebruik kan maken van fysieke en magische aanvallen. Door de Break Gauge van vijanden te leven, kan je een vernietigende aanval op tegenstanders uitvoeren en daarmee je magie-balk weer wat aanvullen. Het is dan ook een onderdeel van combat die zeer belangrijk is.
In Stranger of Paradise krijg je de controle over Jack Garland, die een oncontroleerbare neiging heeft om Chaos te vernietigen. De duistere krachten hebben al veel grond gewonnen in het koninkrijk van Cornelia en is dan ook geen makkelijke tegenstander voor Jack. Gelukkig krijg hij al snel hulp van vrienden, die hem op zijn missie zullen vergezellen.
ghostwire tokyo gameplay 1f1647290638

Ghostwire Tokyo

Ontwikkelaar Tango Gameworks heeft veel ervaring met horrorgames door The Evil Within-reeks en voor de PlayStation 5 is de studio nu weer met een griezelige game gekomen. Deze keer mag je rondwandelen in het hedendaags Tokyo, maar misschien niet zoals je zou verwachten.
Waar Tokyo namelijk normaal een overvolle stad is, is dat in Ghostwire Tokyo niet bepaald het geval. De inwoners van de stad worden namelijk massaal omgetoverd tot geesten. Protagonist Akito wordt van dat lot gespaard, omdat zijn lichaam deels wordt overgenomen door een vriendelijke spirit.
Samen met zijn nieuwe bondgenoot komt Akito er al snel achter dat er een mysterieus figuur zit achter de aanvallen. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat de inwoners van Tokyo weer normaal worden, maar met een heel leger aan vijandelijke geesten is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Populair Nieuws