Deze 5 schattige personages zou je maar al te graag doodknuffelen

Article
zaterdag, 11 januari 2020 om 14:00
frozen 2 bruni the fire salamander header 1405519f1578147767
Vaak genoeg zijn er films en series waar er extreem coole of stoere personages de show stelen, maar hoe zit het nou eigenlijk met de meest schattige personages? Hier in deze lijst hebben wij de meest lieve, kleine en schattige karakters even op een rij gezet voor je.

5. Bruni - Frozen 2

Dit keer is het niet Olaf of Sven die het meest schattig zijn in de wereld van Frozen, maar juist een totaal ander personage. Bruni is een kleine salamander die ieders hart steelt, zowel in de film als van de kijkers. Hoe schattig is het om een kleine blauwe salamander bij je te hebben die je altijd met grote vragende ogen aankijkt?
Bruni eet sneeuwvlokken, gaat op je hoofd zitten en geeft je ook nog eens een lekkere dikke lik over je gezicht met die o'zo schattige tong. Een leuker personage kunnen wij niet bedenken uit Frozen 2. De film is nu te bewonderen in de bioscopen.
baby sonic the hedgehogf1578098086

4. Baby Sonic

Het is niet alleen de snelste egel ter wereld, maar ook gelijk de schattigste. Nu kunnen we natuurlijk maar over één personage praten en dat is onze blauwe snelheidsduivel Sonic. In één van de laatste trailers voor de nieuwe Sonic film zien we niet alleen de volwassen versie van de egel, maar zelfgs de baby-variant die onze harten toch echt wel doen smelten.
Die extreem snelle egel is niet alleen een gevaar voor Dr. Eggman, maar ook voor onze emotionele gesteldheid, Aangezien we de meest liefdevolle gevoelens krijgen als we deze schattige egel op het witte doek zien stralen.
dancing groot featured 760x490f1578098140

3. Baby Groot

Als Marvel-fan kun je dit personage natuurlijk niet vergeten. Wat ooit een gevaarlijke en dodelijke boom was is nu nog maar een klein twijgje wat ieders hart sneller doet kloppen. We hebben het hier natuurlijk over Baby Groot uit Guardians of the Galaxy. De ene naar de andere schattige dansmove komt uit dit kleine wezentje en dat is nog niet eens het enige.
Groot komt zelfs op een punt waarbij zelfs zijn stem extreem schattig is en alles wat hij doet wordt vergeleken met een 'ahhh' of nawhh' moment. Baby Groot is een onmisbaar schattig karakter dat je wel moet hebben gezien.
ccelebritiesstarwars tros babufrik frontpagef1578098189

2. Babu Frik

Misschien niet een baby of peuter, maar Babu Frik uit Star Wars: The Rise of Skywalker is wederom een extreem schattig karakter wat we niet kunnen missen. Zelfs als je deze kleine rakker de taak geeft om je favoriete robot zijn geheugen te wissen. Het leuke aan Babu Frik is dat deze, net als in de originele films van de saga wordt gespeeld door een echte pop en geen CGI.
Een ander leuk feitje over Babu Frik heeft raar genoeg iets te maken met Harry Potter. Ken jij namelijk Moaning Myrthle nog? Dat kleine zeikerige meisje wat als geest op de wc zit? Zij spreekt namelijk de stem in van ons favoriete Star Wars-karakter.
babyyoda 580x375f1578098240

1. Baby Yoda

Hadden we het net over ons favoriete Star Wars-karakter? Want volgens mij waren we namelijk een nummertje te vroeg. Op nummer één van onze meest schattige personages ooit staat namelijk niet Babu Frik, maar niemand minder dan Baby Yoda. Iedereen die The Mandalorian op Disney+ heeft gezien kan natuurlijk niet om dit extreem kleine en schattig personage heen.
Zullen we trouwens met zijn allen afspreken dat we het karakter geen Baby Yoda meer noemen, maar gewoonweg The Child? Dit is namelijk een grote ergering van de regisseur van de serie, aangezien The Child daadwerkelijk niks met Yoda te maken heeft. Ja, hij is van hetzelfde soort als Yoda, maar daar houdt het ook bij op.