Deze 10 series op Amazon Prime zijn overrated

Article
zaterdag, 25 september 2021 om 15:00
Sommige series zijn zo populair, dat je alle personages en plotlines al kent. En als je de serie daadwerkelijk gaat kijken, valt alles zwaar tegen. Daarom hebben wij hier 10 overrated series op Amazone Prime.

Two and a Half Man

Charlie Harper is een vrijgezelle jingle- en reclameschrijver. Hij heeft een heerlijk leven in Malibu, verdient veel geld en heeft genoeg vrouwen om zich heen. Zijn perfecte leventje wordt verstoord wanneer zijn broer Alan met zijn 10-jarige zoon Jake intrekt na een scheiding met zijn vrouw.
Vanaf 2011 zit Charlie helaas niet meer in de serie. Er komt een andere man in de serie genaamd Walden, hij spoelde aan op het strand en besloot latere het huis over te kopen, en hier gaat alles mis. Walden is veel minder leuk en ook is Jake veel minder te zien in de serie.

The Big Bang Theory

De televisieserie gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken bij Caltech. Leonard en Sheldon wonen samen in een appartement. Op een dag krijgen ze een nieuwe buurvrouw genaamd Penny, ze wil actrice worden en is veel minder slim dan de rest.
The Big Bang Theory begon heel goed, maar aangezien de serie maar liefst 12 seizoenen heeft, is het gebrek aan originaliteit een van de redenen waarom The Big Bang Theory overrated is. The Big Bang Theory begon met een groep vrienden die wetenschappers zijn en hoe ze omgaan met een mooi niet-leergierig meisje, maar het verhaal heeft ergens tussenin zijn plot verloren. Het oorspronkelijke concept is nergens terug te vinden. Het werd te veel uitgemolken en de welbekende catchphrase "Bazinga" is niet meer grappig.
modern lovef1632408050

Modern love

Modern Love verkent "liefde in zijn verschillende vormen waaronder seksuele, romantische, familiale, platonische en nog veel meer. De verhalen worden gepresenteerd in acht afleveringen van een half uur. De verhalen zijn gebaseerd op echte verhalen in de New York Times-column met sterren zoals, Anne Hathaway, Dev Patel, Tina Fey, Ed Sheeran en nog veel meer.
Dit klinkt leuk, maar dat is het niet. De liefdesverhalen zijn best oppervlakkig en afgezaagd, en in het slechtste geval ongemakkelijk en een beetje creepy. Daarom staat ook deze serie in dit lijstje.

The Vampire Diaries

De serie volgt het leven van Elena Gilbert in de eerste 6 seizoenen. Zij woonde samen met haar broer Jeremy en hun tante Jenna Sommers, die nadat de ouders van Elena en Jeremy verongelukten, hun voogd werd. Nadat Jeremy en ook later Elena uit de serie verdwenen na seizoen 6, veranderde de focus van de serie naar de twee Salvatore broers (Damon en Stefan). De serie speelt zich voornamelijk af in Mystic Falls, Virginia. Een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis, sinds de migranten uit New England zich hebben gevestigd in de late 19e eeuw.
De seizoenen zonder Elena waren eigenlijk beter omdat het relatiedrama van Elena en Damon weg was en de serie zich concentreerde op andere personages uit de serie. Ook waren Damon en Elena geen goede karakters, zo heeft Damon meerdere mensen vermoord en wilde altijd dat Stefan bloed ging drinken. Elena en Damon vochten ook de hele tijd waardoor het na een tijdje niet meer interessant was om te kijken.
carnival row 2f1673431180

Carnival Row

In een Victoriaanse fantasiewereld hebben een menselijke detective en een fee hebben een gevaarlijke affaire. Verder stort de vrede in de stad in wanneer een reeks moorden plaatsvinden en een onvoorstelbaar monster opduikt.
Met in de hoofdrollen Cara Delevingne en Orlando Bloom viel deze originele fantasieshow van Amazon niet bij iedereen in de smaak. De namen van de personages waren erg lastig en de poging tot het bouwen van een fantasiewereld zorgden voor veel chaos in de serie, waardoor het niet meer goed te volgen viel. Toch is er een tweede seizoen op komst.

Keeping up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians is een Amerikaanse reality-serie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met onder andere de zussen Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie.
Elke aflevering volgt hetzelfde familiedrama terwijl de Kardashians salades eten. Sommige scenes zien er behoorlijk nep uit, het is normaal voor reality-series om af en toe een beetje te overdrijven, maar sommige dingen gaan echt te ver.
supernaturalf1632408131

Supernatural

Supernatural gaat over twee broers Sam en Dean Winchester. Ze nemen de taak van hun vader over om het bovennatuurlijke kwaad te bestrijden. In elke aflevering lossen Sam en Dean nieuwe misdaden op als demonenjagers. De mysterisch draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar andere demonen komen ook aan bod.
De serie zou eigenlijk stoppen na het vijfde seizoen, maar in plaats daarvan heeft deze serie maar liefst 15 seizoenen. De makers wilden de fans van de serie niet teleurstellen en gingen daardoor langer door dan gepland. Hierdoor werd het plot anders en uiteindelijk was de serie heel spannend meer om naar te kijken.

South Park

South Park gaat over de avonturen van de vier jongens: Stan, Kenny, Kyle en Cartman in het dorpje South Park, Colorado. De serie heeft 24 seizoenen en niet alle seizoenen waren even leuk om naar te kijken. de serie had zijn ups en downs met zijn piek van seizoen 6 tot 8. de serie is in de loop van jaren lichtelijk veranderd van stijl.
Zo gaat het later veel meer over politieke zaken. Verder gaat Kenny ook niet meer zo vaak dood zoals in het begin gebeurde. In het begin van de serie ging hij vrijwel elke aflevering dood, nadat hij in seizoen 5 “voor goed” omkwam, is hij minder vaak omgekomen. Kortom, de humor ging een beetje verloren en de serie kent te veel seizoenen.
doctor who 2f1632411347

Doctor Who

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie over een alien die zichzelf Doctor Who noemt. Hij ziet er menselijk uit, maar is eigenlijk de Time Lord van planeet Gallifrey
Nadat er na 16 jaar geen nieuwe afleveringen waren gemaakt, kwam de serie weer terug in 2005. De show bestaat technisch gezien dus al 50 jaar. De serie heeft altijd al zijn ups en down gehad waardoor de serie er niet op vooruit ging, maar ook niet achteruit. De serie kan alle kanten op gaan wat de serie erg uniek maakt, a; heeft Doctor Who ook mensen ook teleurgesteld.

The Grand Tour

In de serie volgen we oud Top Gear presentators Jeremy Clarkson, Richard Hammon en James May. De focus van de serie is hetzelfde als Top Gear een mix van meerdelige filmjes en een studio met live-publiek. Helaas zijn alle items precies hetzelfde als die van Top Gear, waardoor het niet lijkt alsof we naar iets nieuws kijken. Sommigen vinden de serie geweldig, maar wat ons betreft is deze toch wel iets te 'overrated'.

Populair Nieuws

Laatste Reacties