Destroy all Humans: De wereldinvasie gids

Article
zaterdag, 08 augustus 2020 om 11:00
destroy all humans remakef1596118572
De wereld is vol met lactose-genererende beesten vol met tepels en luidruchtige aapachtige wezens met te veel wapens. Het is aan jou, Crypo, om in naam van het Furon-rijk deze planeet te veroveren en het Furon-DNA te hamsteren. Met deze gids wordt dat een peulenschilletje!
Gegroet Cryptosporidium 137! Nadat je voorganger, Cryptosporidium 136, spoorloos verdwenen is na aankomst op de planeet Aarde, is is het nu aan jou om deze planeet te veroveren. Onder de bezielende leiding van Orthopox 13, ook wel Pox genoemd, mag jij als eenmansleger de strijdkrachten van deze aardkloot gaan bestrijden. Met je superieure wapens en vliegende schotel moet dat een eitje zijn. Mocht je toch in de problemen komen, dan geeft deze gids je een paar richtlijnen die je ongetwijfeld naar de overwinning zullen leiden!
destroy all humans 3f1596184293

Verzamel DNA

Het klinkt als een open deur, maar het pad naar de overwinning loopt via het verzamelen van DNA. Veel DNA. Om je wapentuig uit te kunnen breiden en sterker te maken heb je dat DNA nodig. Hoezo? Die aapachtige wezens hebben in hun DNA sporen van Furon DNA, nadat onze verre voorgangers deze planeet bezochten en eh... nauw contact onderhielden. De basis van de uiteindelijke overwinning ligt dus in zo veel mogelijk Furon DNA verzamelen om daarmee sterkere en uitgebreidere wapens tot je beschikking te krijgen! Dus: gebruik je Psi-krachten waar je kan en extraheer het menselijke brein. Je kan zelfs nog sneller DNA verzamelen door dit te combineren met een klassieker: de anal probe! Dubbele DNA!
destroy all humans poxf1596181319

Upgrade je basiswapens

Wat is er beter dan een brein-extractie? Een geüpgradede brein-extractie! Pox, de leider van de invasie, blijkt een heuse handelaar te zijn. Bij hem lever je je verdiende DNA in en je krijgt er upgrades en nieuwe wapens voor terug. Het is aan te raden als eerste de meest gebruikte basis vaardigheden te upgraden.
De volledig opgewaardeerde brein-extractie wordt meteen een geducht wapen: niet alleen krijg je sneller de beschikking over die apenbreinen, de extractie verspreidt zich als een ziekte uit naar andere mensachtigen die in de buurt zijn en de gewapende geïnfecteerden gaan zelfs voor je vechten. In no-time heb je een eigen leger om je heen met een constante stroom brein-DNA. Scoor! Combineer dat met een upgrade van de Zap-o-Matic en je bent een flink eind op weg naar werelddominantie!
destroy all humans weaponsf1596621437

Vergeet ook je extra wapens niet

Hoe sterk je basis-wapens ook zijn, Meer is altijd beter, en dat geldt zeker voor manieren om die nare mensen van je af te houden onderweg naar de wereldheerschappij. Vergeet daarom niet om bij Pox je extra wapens vrij te spelen en van upgrades te voorzien! De Zap-o-Matic is een meer dan uitstekende manier om snel een hele afdeling militairen al stotterend neer te zappen. De Disintregrator Ray is dan weer uitstekend om ze letterlijk het vuur aan de schenen te leggen: in no-time veranderen ze in een klein hoopje as! Ook de Psychokinesis moet je niet onderschatten. Je kan daarmee je vijanden oppakken en wegslingeren, het nabijgelegen meertje in, of die ton met explosieven oppakken en richting een tank gooien. Succes verzekerd!
destroy all humans15f1596118747

Bezoek eerdere locaties in free mode

Heb je een missie succesvol afgerond, dan kan je de locatie waar die plaatsvond opnieuw bezoeken. De locaties zitten vol verzamelobjecten en uitdagingen. Deze uitdagingen zijn een ideale manier om jezelf uit te dagen en om extra DNA te verzamelen. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker te keer gaan en iedereen die je tegenkomt aan je Zap-o-Matic rijgen. Wat je ook doet, de verdiende DNA helpt je weer om bij Pox nieuwe upgrades los te peuteren, waardoor de wereldverovering weer een stukje dichterbij komt. Heb je je oog laten op die mooie nieuwe Ion Detonator? Voor de juiste hoeveelheid DNA kan je die vast wel uit de klauwen van Pox loswrikken!
destroy all humans 2f1595517764

Gebruik S.K.A.T.E.

Niets is zo vervelend als te voet een halve marathon af te moeten leggen naar je volgende doel. Gelukkig heb je een jetpack, maar het gebruik daarvan is gelimiteerd. Wil je echt snel verplaatsen, dan kan je het beste je S.K.A.T.E. vaardigheid uitbouwen. Denk je dat je alleen sneller kan met je S.K.A.T.E.? Mis! Met de juiste upgrades krijgt je skate vaardigheid een additionele Sonic Boom, waar je je vijanden krachtig mee onderuit kan halen en zelfs kan verdoven! Al snel schiet je door het landschap, links en rechts vijanden met een Sonic Boom onderuit halend.
destroy all humans tekenenf1595941716

Vergeet je schotel niet!

Leuk, al die upgrades aan je wapentuig. Die kan je prima gebruiken als je de diverse gebieden te voet of per jetpack doorkruist. Er is een krachtiger en makkelijk manier, namelijk met je schotel! Die schotel is standaard al uitgerust met en abductie-straal (om koeien en ander gespuis te absorberen) en een deathray. Vooral die laatste is bijzonder geschikt om gebouwen en vijanden in de as te leggen. Vergeet daarom niet ook die van de nodige upgrades te voorzien, daar ga je zeker geen spijt van krijgen. Als je toch bezig bent, neem dan ook je schild mee, niets is zo vervelend als midden in je vlucht neergehaald te worden door een kruisraket.
destroy all humans cowf1595942372

Herspeel missies

Heb je nog meer DNA nodig voor je upgrades? In de archieven kan je al je eerder gespeelde missies terugvinden inclusief de optionele doelen die je nog niet behaald hebt. Behaal je deze doelen alsnog, verdien je daar ook weer DNA mee. Ondertussen ga je natuurlijk gewoon door met dood en verderf zaaien onder die inferieure schepsels die de aardkloot bevolken. Meer DNA, meer, meer, meer!
destroy all humans vergezichtf1595942509
Met deze richtlijnen en tips moet het voor elke wraakzuchtige alien een eitje zijn binnen de kortste keren een prachtig arsenaal aan dodelijke wapens te verzamelen, de een nog pijnlijker dan de andere. Met die wapens wordt het een makkie om de aardbol aan het Furon rijk toe te voegen en voldoende Furon DNA te verzamelen om de toekomst van ons ras veilig te stellen. Succes met de strijd, Crypto!