Ga jij Destiny 2 kopen? - XGN Doe Mee

  Eén van de grootse gamereleases viert zijn lancering in september en de XGN Doe Mee is erg benieuwd of jullie de desbetreffende titel ook gaan halen. Aan jullie dus de vraag: ga je Destiny 2 kopen? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden waren wij benieuwd wat jullie vonden van het uitstel van Crackdown 3. De game werd tijdens de E3 getoond en een releasedatum was vastgelegd op 7 november, op dezelfde dag dat de Xbox One X uitkomt. Toch hebben de diverse ontwikkelaars meer tijd nodig om de game de laatste touch te geven. De meesten van jullie balen, maar snappen de keuze van Microsoft. Of zoals Gipetto zegt:

  Gipetto – Level 1

  Ik hoop dat ze daadwerkelijk een goed spel uitgeven. Alhoewel het gezegde "van uitstel kom afstel" afgelopen tijd heel toepasselijk was voor Xbox (Fable Legends en Scalebound), zal Xbox flink moeten scoren met deze game om nog in de running te blijven met exclusives. En dan liever laat dan nooit.

  Met de al getoonde beelden en een releasedatum die relatief dichtbij lag, zal het annuleren van Crackdown 3 niet zo snel gebeuren. Maar wat Gipetto zegt heeft inderdaad wel invloed: Microsoft moet flink gaan scoren om zo toch nog enkele exclusieve titels voor zijn nieuwe en krachtige paradepaardje te brengen. Of dat gaat lukken, gaan we zien in de lente van 2018 als Crackdown 3 dan uitkomt.

  Met het einde van de zomervakantie dat nadert en september die op de deur bonkt, kunnen we het bijna maar over één element hebben. Of twee, als we het Nederlandse voetbal erbij willen pakken, maar laten we dat maar niet doen. Over een goede anderhalve week is één van de grootste gamereleases van september daar: Destiny 2. Over de verwachtingen hebben we het al een keer gehad, maar nu volgt de hamvraag die het belangrijkste is:

  Ga jij Destiny 2 kopen?

  Onze collega Ralph mocht al even aan de slag met de game, evenals enkelen van jullie in de bèta een tijdje geleden. Afgelopen week zagen we al meerdere filmpjes van Destiny 2 langskomen en verwacht maar dat de marketingtrein van Bungie en Activision komende week ook nog wel even doordendert. Dus: gaan jullie Destiny 2 kopen of niet? En doe je dat al gelijk op launchdatum, of wacht je tot enkele reviews uit zijn?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij Destiny 2 wel of niet gaat kopen. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.