Wat vind jij ervan dat Destiny 2 free-to-play wordt? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 08 juni 2019 om 15:00
xgn google image
De storm van afgelopen week zal wel een impact hebben gehad, maar vanaf zaterdag begint er een andere storm: een stormloop aan games en nieuws! De E3 begint officieel dit weekend en XGN.nl is er natuurlijk bij! Maar eerst is er een andere, belangrijke vraag: wat vind jij ervan dat Destiny 2 free-to-play wordt? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilde de Doe Mee graag weten hoe jullie tegenover de Call of Duty: Modern Warfare reboot stonden. Die game werd vorige week onthuld door Infinity War en krijgt weer een singleplayercampagne; iets wat ontbrak in Black Ops 4. Bovendien zal er crossplay mogelijk zijn bij Modern Warfare en bevat de titel geen traditionele season pass. Maar dat de campagne terugkeert, zorgt voor blijde geluiden, zoals Aprotodon:
Dat is ook hetgeen wat de makers in een interview met Polygon meldden. Het lijkt verder een opvallende wijziging dat Call of Duty na één singleplayercampagneloze titel alweer de singleplayer modus induikt, maar we moeten niet vergeten dat de serie verdeeld wordt over drie studio’s. Infinity Ward is al twee jaar, als het niet langer is, met de ontwikkeling van de game bezig, dus waarschijnlijk heeft zij zich altijd gefocust op een singleplayeraspect.
Goed, van Modern Warfare naar Destiny 2. Bungie eindigde eerder dit jaar met Activision de partnership over Destiny en heeft nu alle rechten en dat er veranderingen zouden komen, is dan ook geen verrassing. Maar dat een basisversie van de game free-to-play wordt is wel iets wat velen waarschijnlijk niet zagen aankomen. Vandaar de vraag:

Wat vind jij ervan dat Destiny 2 free-to-play wordt?

Naast het feit dat de basisgame, met de daarbij behorende content als Curse of Osiris en Warmind, free-to-play wordt, komt er ook weer een nieuwe DLC uit: Shadowkeep. Het zorgt weer voor een scala aan XGN Doe Mee vragen: wat vind jij ervan dat Destiny 2 free-to-play wordt? Ga jij de DLC kopen en spelen? En speel jij uberhaupt nog Destiny 2?
De XGN Doe Mee is dolbenieuwd naar jouw mening, dus laat jouw reactie hieronder achter en vertel er ook even bij WAAROM jij dat juist vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee die dan in het teken van de E3 staat. Een fijn weekend en een fijne E3 gewenst!