Deelnemers XGN voorronde van Mortal Kombat X toernooi zijn bekend!

  Het is bekend wie de XGN Kombat Kard winnaars zijn en op donderdag 21 mei meedoen aan de voorrondes van het Mortal Kombat X toernooi hier op het XGN kantoor in hartje Amsterdam. Uit alle inzendingen hebben we de beste kontenschoppers geselecteerd, dus check snel of jij erbij zit!

  We hebben veel inschrijvingen voor de XGN voorrondes ontvangen, maar we konden alleen de beste vechters uitnodigen. Er is een selectie gemaakt van zes bruutste, gaafste en beste inzendingen. De zes geselecteerde killers en winnaars van de Kombat Kard zijn:

  • Shakti Biharie
  • Andrey van de Leuv
  • Yusu Syakur
  • Philly Wagenaar
  • Remy van Gelder
  • Jeroen Nijssen

  Deze killers zullen de strijd tegen elkaar aangaan om zichzelf te plaatsen voor de Nederlandse finale. Zorg er maar voor dat je al je combo’s, special moves en fatalities kent, want nu begint het echte werk. Ook is het tijd om je tactiek nog eens aan te scherpen, alles om uiteindelijk een brute fatality op je vijand uit te voeren. FINISH HIM!

  Mortal Kombat X toernooi volgen?

  Iedereen die niet geselecteerd is, kan alsnog op de hoogte blijven van de voorrondes en het verdere verloop van het Mortal Kombat X toernooi. Houd XGN in de gaten voor de vetste gevechten, fatalities en natuurlijk de winnaar van het toernooi!

  De winnaars worden vandaag per e-mail benaderd.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.