Dead Rising 4 Release - 5 dingen die je moet weten!

Article
maandag, 05 september 2016 om 11:18
xgn google image
Fotograaf Frank West keert op 6 december eindelijk terug in Dead Rising 4 om nog meer zombies op brute wijze om zeep te helpen! Krijg je ook geen genoeg van de hilarische en gewelddadige Dead Rising-reeks? Dan zijn dit 5 dingen die je moet weten over de aankomende Dead Rising 4 release voor Xbox One en PC!
Eerder kon je al in onze Gamescom preview teruglezen wat onze eerste bevindingen zijn van de nieuwste toevoeging aan de Dead Rising-reeks. Maar wat wacht ons nog meer in dit vierde deel? In ieder geval keren we terug naar Willamette in Colorado, waar het eerste deel zich afspeelde. Zestien jaar na de gebeurtenissen van het origineel om precies te zijn!

1. Frank is terug

Niet alleen de locatie waar de Dead Rising 4 release zich afspeelt zal Dead Rising-veteranen bekend voorkomen. Ook Frank West uit de eerste Dead Rising maakt zijn grote comeback als hoofdpersonage. In Dead Rising 2 en Dead Rising 3 kropen we in de huid van Chuck Greene en Nick Ramos, maar het is nu dus weer de beurt aan deze fotograferende badass!
Frank West is zonder twijfel één van de meest populaire hoofdpersonen uit de Dead Rising-reeks, dus fans zullen ongetwijfeld blij zijn om weer met het personage aan de slag te kunnen in een volledige campagne. Wij kijken in ieder geval alvast uit naar zijn terugkeer in de Dead Rising 4 release!
97053

2. Zalig (en bloederig) kerstfeest

Op zombies inhakken was nog nooit zo gezellig, want de Dead Rising 4 release speelt zich af tijdens de mooiste tijd van het jaar! Het wordt dan ook een vrolijke, hilarische en bovenal gewelddadige kerst dit jaar. En dat is maar goed ook, want de Dead Rising 4 release vindt op 8 december plaats. Een fantastisch cadeau voor onder de denneboom dus!
Willamette in Colorada zag er nog nooit zo vrolijk uit als in Dead Rising 4 en er zijn dan ook overal versieringen te vinden. Kerstbomen vol lichtjes, slingers en kerstballen geven de stad precies dat beetje kleur wat de mensen in een post-apocalyptische wereld nodig hebben. En zeg nou zelf, het bloed van je tegenstanders matcht hier toch perfect mee?
97054

3. Geen timer-systeem meer

Een grote verandering in de Dead Rising 4 release is dat het timer-systeem uit de eerdere games uit de campagne is weggehaald. In de eerdere games uit de Dead Rising-reeks gold tijdsdruk, waardoor het vaak lastig werd om de wereld op je eigen tempo te verkennen. Ook was het door de tijdsdruk mogelijk om missies te missen, wat natuurlijk erg jammer was.
Het verwijderen van het timer-systeem in Dead Rising 4 lost precies deze problemen op. Als dit dus een reden is die je er in het verleden van weerhield om een Dead Rising-game in huis te halen, is Dead Rising 4 de game voor jou! Overigens zullen er wel nog steeds gewoon timers aanwezig zijn in de multiplayer-modus van Dead Rising 4.
97055

4. Tijd voor een selfie!

Selfie was het woord van 2013 en of je er nou blij mee bent of niet, het moderne zelfportret is inmiddels niet meer weg te denken uit ons vocabulaire. Ook de badass fotograaf Frank West doet in Dead Rising 4 mee aan deze hype waar maar geen einde aan lijkt te komen. Eerlijk is eerlijk, hij tilt het niveau van toffe selfies wel meteen omhoog!
De Dead Rising 4 release komt met een selfie modus waarmee Frank zijn camera kan omdraaien om even een mooi kiekje van zichzelf te maken. Dit natuurlijk allemaal te midden van een post-apocalyptische wereld vol zombies. Als je daarmee geen duizenden volgers op Instagram krijgt, weten wij het ook niet meer.
97056

5. EXO Suit!

Dead Rising-games hebben altijd al de neiging gehad om nogal over de top te zijn en de toevoeging van het EXO Suit doet hier nog een schepje bovenop. Het EXO Suit is een soort mechsuit waarmee Frank de enorme hordes aan zombies met nog meer gemak verdelgt. Het mechanische pak levert hem namelijk enorme kracht op.
Binnen de kortste keren zul je met je blote handen door horde zombies rammen en je kunt met je nieuwe kracht bovendien zwaardere wapens optillen om je vijanden te lijf te gaan. Denk hierbij aan enorme hamers en zelfs minigun turrets die afkomstig zijn van helikopters! Maar let wel goed op, want het EXO Suit kan niet oneindig gebruikt worden. Wanneer de energie van het pak op is, kun je het namelijk niet meer gebruiken!