De wapens in Assassin's Creed II

Article
door Timo
maandag, 16 november 2009 om 18:30
xgn google image
Bijna iedereen weet nu wel dat het tweede deel van Assassin’s Creed zich in Italië ten tijde van de Renaissance afspeelt. Dit betekent natuurlijk dat de mensheid al wat verder is dan in deel één. Zo bevat Assassin’s Creed II nu een geldsysteem. En ook zijn er veel meer wapens beschikbaar, maar welke eigenlijk precies?
https://cdn.xgn.nl/upload/20091114152707.jpg
In Assassin’s Creed II kun je drie wapens bij je dragen (werpmesjes, een groot wapen en een klein wapen) drie speciale, verborgen wapens (Hidden Blades, Hidden Gun en Poison Blade) en 3 items. Lees snel verder als je meer te weten wilt komen over deze wapens!
https://cdn.xgn.nl/upload/20091114154542.jpg
https://cdn.xgn.nl/upload/50px-Fistsac2.png Vuisten
In tegenstelling tot zijn voorvader Altaïr, is Ezio Auditore da Firenze erg goed in het vechten met blote handen. Hij kan veel verschillende, gruwelijke aanvallen uitvoeren. Dan moet je denken aan schoppen, koopstoten geven en natuurlijk gewoon keihard rammen. Ten slotte, zoals jullie waarschijnlijk al in verschillende video’s gezien hebben, kan Ezio nu ook tijdens gevechten de vijand zijn wapen afpakken en tegen hem gebruiken.
https://cdn.xgn.nl/upload/50px-Ac2hiddenblade.png Hidden Blades
Dankzij Ezio’s vriend Leonardo da Vinci, heeft Ezio nu twee verborgen messen. Dit is de geüpgrade versie van die van Altair in de 12e eeuw. De voordelen van deze nieuwe ‘Hidden Blades’ zijn dat Ezio gewoon zijn ringvinger kan behouden en natuurlijk twee vijanden tegelijk kan neersteken!
https://cdn.xgn.nl/upload/50px-Hiddengunac2.png Hidden Gun
Nog een upgrade door Leonardo da Vinci, is de ‘Hidden Gun’. Dit pistool zit bevestigd aan de pols van Ezio, net onder zijn verborgen mes. Het pistool heeft een capaciteit van maximaal zes kogels en is heel erg onnauwkeurig. Hierdoor zul je eerst even je pols goed stil moeten houden om een accuraat schot te lossen.
https://cdn.xgn.nl/upload/50px-Hiddenneedleac2.png Poison Blade
De naam zegt het al, je kunt je verborgen mes besmeren met gif. Als je de vijand vervolgens steekt zal deze helemaal gek worden en als een malloot om zich heen slaan. Na gebruik zul je weer een nieuw gifpotje moeten kopen.
https://cdn.xgn.nl/upload/20091114153533.jpg
Longsword
Je kunt als Ezio natuurlijk verschillende lange zwaarden en sabels bij je dragen. Zie de afbeelding om één zwaard uit de vele verschillende wapens in Assassin’s Creed II te bekijken.
https://cdn.xgn.nl/upload/130px-AC2_CA_008_Swords.png
Spears en Halberds
Je kunt verschillende speren en hellebaarden gebruiken in Assassin’s Creed II. Echter zal het niet veel voor komen dat je deze van een vijand af kunt pakken. Ook hebben deze wapens als nadeel dat ze erg groot zijn en snel kunnen breken.
https://cdn.xgn.nl/upload/180px-AC2_CA_010_Spears.png
Warhammer
Ezio kan verschillende Warhammers dragen. Deze verschillende grote, zware wapens kun je uiteraard kopen in de Italiaanse wapenwinkels. Ook zullen verschillende, wat zwaarder bepantserde vijanden deze wapens gebruiken.
https://cdn.xgn.nl/upload/180px-AC2_CA_011_BluntAxe.png
https://cdn.xgn.nl/upload/20091114153842.jpg
https://cdn.xgn.nl/upload/130px-AC2_CA_009_Daggers.png Short Blade
Je kunt de verschillende ‘Short Blades’ als toevoeging op je grote wapens gebruiken. Deze korte zwaarden kunnen variëren van dolken en messen tot bijna volwaardige sabels.
https://cdn.xgn.nl/upload/Throwingknifeac22.png Throwing Knives
Net zoals in Assassin’s Creed I, vinden we in dit tweede deel weer de werpmesjes terug. Deze mesjes zullen echter niet meer in één keer de vijand doden, vanwege de nieuwe ‘Hidden Gun’.
https://cdn.xgn.nl/upload/50px-Smokebombsac2.png Smoke Bomb
De rookbom is ook weer één van de vele uitvindingen van Leonardo da Vinci. Je kunt door middel van de rookbommen je vijanden verblinden om vervolgens snel weg te vluchten. Het effect van de rookbommen duurt vijftien seconden.
https://cdn.xgn.nl/upload/Medecine.png Medicine
De medicijnen stellen je in staat om jezelf snel te genezen. Je kunt verschillende medicijnen kopen van een doktor in de desbetreffende winkel.
https://cdn.xgn.nl/upload/50px-Coinsac2.png Coins
Hoewel je met geld natuurlijk dingen kunt kopen, kun je het ook als wapen gebruiken. Zo kun je een zakje met geld op de grond gooien, waardoor de dichtstbijzijnde vijanden vervolgens volledig gefocust zijn op het geld oprapen. Je komt aan geld door natuurlijk mensen te beroven, maar ook door een schat te roven.
Er zijn dus genoeg wapens in Assassin's Creed II aanwezig. Op 19 november, als de game in de winkels ligt, kun je helemaal losgaan met deze wapens. Voor ons oordeel over het spel kun je onze videorecensie bekijken en voor de volledige recensie kun je natuurlijk onze geschreven recensie lezen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties