De Urbanista headphones op een rij

Article
zaterdag, 24 september 2016 om 12:02
xgn google image
Het Zweedse Urbanista richt zich op iedereen die graag muziek luistert. Urbanista verkoopt heel veel verschillende soorten koptelefoons in diverse prijsklassen. Er zit wat bij voor iedereen. Wat het aanbod van Urbanista headphones precies is, lees je hier.
Er werden voor 2016 nieuwe hoofdtelefoons onthuld. En ook bestaande modellen van Urbanista kregen een nieuwe look: veelal in de vorm van een nieuwe en kleinere verpakking. Alle producten van Urbanista zitten tussen de €19,99 en €99,00 wat prijs betreft. Urbanista probeert dan ook een hele brede doelgroep te bereiken.
Er zit altijd wel een model bij wat je aanspreekt. Heb je het liefst in-ear of juist on-ear? Misschien wil je zelfs liever een draagbare speaker. Het mooie is, het kan allemaal bij Urbanista.
Wat ook leuk is, is dat de meeste producten in veel verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Neem nu bijvoorbeeld de San Francisco, een in-ear headphone die in heel veel kleuren te bestellen is.

San Francisco - Enorm veel kleuren voor weinig geld

De San Francisco koptelefoon van Urbanista is een in-ear model en goed geschikt voor alledaags gebruik. Hij past in vrijwel ieder oor en is leverbaar in wel 15 verschillende kleuren. Ook zit er een microfoon op de draad, waardoor je kunt bellen als je koptelefoon is aangesloten op je smartphone bijvoorbeeld.
Het beste van het geheel? De San Francisco kost slechts €19,99. Dit maakt de koptelefoon geschikt voor iedereen die weleens muziek on-the-go luistert.

Urbanista Oslo - Een klassieker

Het design van de Oslo is klassiek. De ronde vorm van de oordopjes kent iedereen wel. Door deze bekende vorm zit de Oslo wat minder in je oor, maar als je dat fijner vindt is dit de in-ear koptelefoon die je zoekt.
Net als de San Francisco heeft de Oslo een ingebouwde microfoon om te kunnen bellen of een telefoontje makkelijk te kunnen beantwoorden. Ook de prijs is hetzelfde als die van de San Francisco. Voor de Oslo betaal je eveneens €19,99. Hij is leverbaar in vijf kleuren.

Urbanista Rio en Boston - speciaal voor sporters

Het is een steeds groter wordend fenomeen: sportkoptelefoons. De Urbanista Rio en Boston vallen beide onder deze categorie. Met het GoFit wing design blijven de koptelefoons altijd goed in je oor zitten, zelfs tijdens de meest hevige bewegingen.
De Rio en Boston verschillen van elkaar in een bepaald opzicht. Zo heeft de Rio een 3.5mm-aansluiting, maar de Boston is bijvoorbeeld draadloos. Wel zijn beide oortelefoons bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn waterbestendig en ook zweet komt er niet doorheen.
Het verschil in prijs is niet heel groot te noemen. Je betaalt voor de Rio €39,99 en voor de Boston €69,99. Houd je niet zo van draden, dan kun je het beste kiezen voor de Boston. Heb je niet zo'n last van draden of een iets minder goedgevulde portemonnee, is de Rio een goed alternatief.
Beide zijn leverbaar in zes kleuren. Zowel de Rio als de Boston heeft een ingebouwde microfoon.

Urbanista Ibiza - voor muziekliefhebbers on-the-go

'We're going to Ibiza'. Je krijgt het bekende nummer van de Vengaboys bijna in je hoofd als je de naam van deze koptelefoon hoort. De Ibiza is gemaakt voor echte muziekliefhebbers tegen een betaalbare prijs.
Regel het volume met de volumeswitch op de kabel en ervaar de diepe bass. Zelfs de vorm van de Ibiza denkt met je mee. Door het noise-cancelling-achtige vormpje van de in-ear oortelefoon wordt het meeste achtergrond geluid weggedrukt zodat je ongestoord muziek kan luisteren.
Met zeven kleuren om uit te kiezen zit er altijd wel een kleurtje voor je bij. Je betaalt voor deze in-ear koptelefoon €39,99.

Urbanista Melbourne - muziek voor iedereen, overal

De Melbourne is een draadloze speaker die naadloos aansluit bij de visie van Urbanista: luister overal muziek. Deze speaker laat anderen meegenieten van je favoriete muziek en misstaat zeker niet bij een gezellige barbecue of feestje. Met een gewicht van 180 gram is hij wel heel makkelijk mee te nemen. Dat is nog minder dan twee pakjes vleeswaren!
Via Bluetooth verbind je de Melbourne met je smartphone of audioapparaat. Word je ondertussen gebeld? Geen nood, want een microfoon is inbegrepen in de speaker. Je kan dus iedereen en overal te woord staan.
Door het rubber op de buitenkant is de Melbourne uitermate geschikt om mee naar buiten te nemen en is hij ook nog eens resistent tegen kleine hoeveelheden water. Neem hem mee naar het zwembad of zet hem neer tijdens het afwassen. De Melbourne kan wel tegen een stootje en is niet bang om nat te worden. Je krijgt dit en nog veel meer voor €39,99.

Urbanista Seattle - sluit je af van de buitenwereld met deze on-ear!

Tenslotte is er ook nog de Seattle, een on-ear koptelefoon die gebouwd is op duurzaamheid. Door het mooie kunststof en het leer op de oorkussens is het de bedoeling dat je Seattle lange tijd meegaat. Verstel de stand van de koptelefoon, zet hem op je hoofd en doe je muziek aan. Niemand zal je meer lastigvallen.
Neem de koptelefoon overal mee naar toe, want hij is heel makkelijk opvouwbaar. Ook de microfoon die in vrijwel alle producten van Urbanista zitten ontbreekt niet. Tel daarbij op dat de koptelefoon er wat minimalistisch uitziet, maar ook o zo stijlvol. Bestel de koptelefoon in een van de vier kleuren.
Er is ook een draadloze versie van de Seattle. Hiermee is het ook een kwestie of je snel last hebt van draadjes of een rijkelijk gevulde portefeuille hebt. Vanzelfsprekend is de draadloze versie van de Seattle iets duurder dan zijn kleine broertje(s) die nog aan een kabel vastzitten.
Je kan de Seattle aanschaffen voor €59,99 met draad of €99 zonder draad. Met de Seattle maak je de blitz!
Door producten te maken voor minder dan €100 per stuk, wil Urbanista een grote doelgroep benaderen. Op deze manier met een enorm arsenaal aan verschillende soorten oortelefoons zit er voor iedereen wel wat bij. Of je nou muzieliefhebber bent of niet. Urbanista is voor iedereen!