De top 5 beste GTA 5 advertenties

  Rockstar heeft Los Santos tot een levende wereld waarin veel gebeurt omgebouwd. GTA kent natuurlijk ook bedrijven die maar al te graag adverteren in Los Santos. GTA combineert adverteren met een dosis humor. Daarom bij dezen: De top 5 beste GTA 5 advertenties.

  5. Burger Shot

  ''Fill your pork hole'' Dat is de slogan die bij de advertentie staat van Burger Shot. De -in Los Santos- beroemde variant van Burger King adverteert hier zijn nieuwe creatie. Het lijkt erop dat een nieuwe burger met een worst ertussen gepromoot wordt. Dankzij de lekkere grote worst met saus erover kan jouw digitale buik weer goed gevuld worden.

  Op nummer vijf dus Burger Shot met hun ''Fill your pork hole'' advertentie. Burger Shot wint echter niet de Gouden Loekie, lees daarom snel verder.

  GTA 5 advertenties

  4. LSPD

  De LSPD zoekt nieuwe agenten en aangezien niemand agent wilt worden (in Los Santos), moeten ze die functie toch wat aantrekkelijker maken. Hoe heeft de Los Santos Police Department dat dan gedaan? Gewoon alle voordelen op een rijtje zetten en de negatieve aspecten weglaten. Zo krijg je bij de LSPD:

  • Een korte carrière
  • Lang pensioen
  • Volledig pensioen
  • Gratis geweren

  Zo wordt werken voor de LSPD wel heel aantrekkelijk. Wie wil dat nou niet?

  GTA 5 advertenties

  3. The Bean Machine

  The Bean Machine heeft een eervolle derde plek in de top 5 GTA 5 advertenties. De Starbucks variant promoot zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen door een groot billboard langs de weg. Op dat billboard kan je zien dat 8 dollar voor een kop koffie echt fair trade is.

  De tekst: ''$8 for a coffee, that's a fair traide.'' laat je geloven dat alleen fair trade producten zo duur kunnen zijn. Dit heeft waarschijnlijk ook niks te maken met de prijs van de Starbucks coffee.

  GTA 5 advertenties

  2. Prison Bitches

  Nummer 2 van de top 5 GTA 5 advertenties is voor de TV-serie 'Prison Bitches'. Deze serie is de Los Santos versie van Prison Break. Prison Bitches is een bijzonder realistische serie en daarom ook een grote hit in Los Santos. De slogan ''Break out before they break you in'' maakt dit nog extra spannend.

  De foto op het billboard laat zien dat er al aardig ingebroken is in de gevangene. De acteur kijkt er ongemakkelijk bij en die agent achter hem zit lekker in zijn nek te hijgen. Deze sterke serie haalt dan ook de nummer 2 in de Grand Theft Auto V top 5 advertenties.

  GTA 5 advertenties

  1. Chains of Intimacy

  Chains of Intimacy, het best verkopende boek in Los Santos. Vooral onder de vrouwen in Los Santos is Chains of Intimacy een werkelijke hit. De drie boeken van Chains of Intimacy komen binnenkort naar de bioscopen in Los Santos en dat belooft ook een hit te worden. ''The erotic dream every woman longs for'' in combinatie met een boek waarvan de cover een wc-borstel is maakt dit tot een fantastische advertentie.

  Natuurlijk is de Chains of Intimacy serie geïnspireerd door de Fifty Shades of Grey serie, waarvan sinds kort ook een film uit is. De Fifty Shades of Grey verfilming is echter niet zo goed.. Wie weet wordt Chains of Intimacy een betere film.

  GTA 5 advertenties

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.