De top 5 beste Call of Duty Black Ops 3 specialists

  Call of Duty Black Ops 3 is alweer een paar maanden uit. De eerste DLC is verschenen en nieuwe DLC titels zijn gelekt. Iedereen heeft tijd gehad om de 9 Call of Duty Black Ops III specialists, met unieke wapens en abilties te leren kennen. Wat de 5 beste zijn, lees je hier.

  Call of Duty Black Ops 3 specialists op een rij

  De Call of Duty Black Ops 3 specialists zijn een nieuwe toevoeging aan de game. Na een X-aantal punten kan een gekozen ability of wapen geactiveerd worden. Nadat de tijd verstreken is of wanneer de speler gedood wordt, raak je het wapen of de ability kwijt. Zo kan je per gamemode je gewenste specialist en speelstijl kiezen.

  5. Seraph

  Specialist Wapen

  De nummer vijf in de lijst van Call of Duty Black Ops 3 specialists is Seraphs speciale wapen de ‘Annihilator’. Het is een one-shot pistool met 6 kogels dat heel geschikt is om snel en efficiënt wat extra kills binnen te slepen. Het pistool is te vergelijken met de ‘Golden Gun’ uit Destiny. Uitermate geschikt voor Team Deathmatch, Capture the Flag en Uplink om snel wat extra punten te scoren.

  Specialist Ability

  ‘Combat Focus’ is de ability die bij Seraph hoort. Wanneer je genoeg punten verzameld hebt, kan Combat Focus geactiveerd worden. Terwijl deze ability actief is, krijgen alle scores een 2x multiplier. In combinatie met de perks Ante Up (de speler begint met een kleine scorestreak voorsprong) en Overclock (de speler verdient zijn ability sneller) is deze ability erg handig om erg snel bij hoge scorestreaks uit te komen, die de game in no-time over kunnen nemen.

  4. Outrider

  Specialist Wapen

  ‘Sparrow’, Outriders' specialist wapen is een handkruisboog met 8 pijlen in het arsenaal. Hoe langer de speler mikt, des de verder en strakker de pijl zal gaan. Wanneer de pijl direct contact maakt met een vijand, zal deze bij inslag dood zijn. Daarnaast zit er een projectiel op de pijl die na korte tijd ontploft waarmee extra schade aangericht kan worden.

  Specialist Ability

  ‘Vision Pulse’ geeft je de mogelijkheid om eenmalig een supersonische pulse uit te geven. Deze pingt een bepaald gebied rondom de speler en toont alle vijanden in het gebied door de muren heen roodgekleurd én toont ze als rode punten op de radar. De nummer 4 van de Call of Duty Black Ops 3 specialists is ontzettend sterk in elke gamemode, maar vooral tijdens Search & Destroy om extra informatie te vergaren over waar de tegenstander zich op dat moment begeeft.

  3. Battery

  Specialist Wapen

  De ‘War Machine’ is een oude bekende van de Black Ops series. Zat deze eerder nog als scorestreak in Call of Duty Black Ops II, nu is deze als specialist wapen beschikbaar. De granatenwerper heeft 8 granaten, die al stuiterend, in drieën splitsen en ontploffen. Dit wapen is erg sterk om hardpoints mee te breken of vlaggen in domination te beschermen en daarom een van de sterkere Call of Duty Black Ops III specialists.

  Specialist Ability

  Met de ‘Kinetic Armor’ is de speler dankzij een kogelwerend vest tijdelijk beschermd tegen rondvliegende kogels. Het vest zorgt ervoor dat belangrijke gunfights daardoor door de speler gewonnen kunnen worden. Kinetic Armor is ontzettend sterk in het veroveren van doelen in bijvoorbeeld Hardpoint. Kinetic Armor beschermt niet tegen mêlee aanvallen, explosieven of headshots.

  2. Reaper

  Specialist Wapen

  De ‘Scythe’ is een mini-gun die, na activatie, uit de arm van de specialist verschijnt. Dit wapen schiet in korte tijd maximaal 120 kogels af en is daarmee misschien wel het dodelijkste wapen van alle Call of Duty Black Ops III specialists. Als je de recoil goed in de hand weet te houden, is dit een ontzettend krachtig wapen waarmee je vele kills op kunt pakken. Vooral handig in gamemodes, zoals CTF en Hardpoint, die een anchor vereisen.

  Specialist Ability

  De ability van de Reaper is ‘Psychosis’ die, na activeren, drie klonen verstuurt die met de speler allen een eigen kant oprennen. De speler neemt dezelfde gedaante aan en daarom is het voor vijanden heel moeilijk om te bepalen wie de juiste is. Tegenstanders zullen op de klonen schieten en daardoor zichtbaar worden op de minimap. De Reaper komt net op plaats 2 in de top 5 Call of Duty Black Ops III specialists, omdat de specialist ability aanzienlijk minder wordt gebruikt.

  1. Ruin

  De Ruin is ongetwijfeld de beste Call of Duty Black Ops III specialist. Zowel het wapen als de ability zijn namelijk erg sterk in meerdere gamemodes en daarom onze nummer 1 in de top 5 Call of Duty Black Ops III specialists.

  Specialist Wapen

  De ‘Gravity Spikes’ van de Ruin, laten een speler los komen van de grond, om vervolgens met grote snelheid twee geladen pinnen de grond in te rammen. Hierdoor ontstaat er een gigantische schokgolf waardoor vijanden en andere vijandige apparatuur in ene worden uitgeschakeld. Super effectief voor het genadeloos binnenvallen van een Hardpoint.

  Specialist Ability

  Naast de Gravity Spikes, heeft de Ruin ook nog de ‘Overdrive’ abillity. Dit laat de speler voor een korte tijd ontzettend snel rennen. Hiermee kan je jezelf snel uit lastige situaties redden. Maar nog beter is om Overdrive in te zetten in Capture the Flag of Uplink, om zo snel mogelijk op je doel af te rennen om punten te scoren.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.