De top 10 Sinterklaas cadeaus voor in de schoen!

  Sinterklaas komt steeds dichterbij komt, en dat betekent dat het alweer bijna tijd is om je schoen te zetten! Om je te helpen met je verlanglijstje, hebben we hier de top Sinterklaas cadeaus voor in de schoen. Presentjes tot en met 10 euro.

  In principe ben je nooit te oud om je schoen te zetten, maar denk je hier anders over, wees gerust: je mag deze lijst natuurlijk ook gebruiken ter inspiratie op cadeautjes voor jezelf (of een ander natuurlijk). Voor de leukste Sinterklaas cadeaus voor in de schoen op het gebied van games, films en tech kan je terecht in deze top 10!

  top 10 beste sinterklaas cadeaus

  10. The Legend of Zelda snoepjes

  Gamen is leuk, maar snoepen is ook! Voor een combinatie van de twee kan je terecht bij deze The Legend Of Zelda snoepjes, het beste van beide werelden.

  Deze kleine snoepjes worden geleverd in een verzamelblikje in Zelda stijl. Bovendien zijn er verschillende blikjes te krijgen, leuk voor je verzameling! De snoepjes kosten slechts 2,99 euro en zijn daarmee een ideaal cadeautje om in je schoen te vinden.

  9. Super Mario mok

  De dagen worden steeds kouder, dus de behoefte aan warme dranken wordt steeds groter. Wil je in stijl op de bank zitten met een kop warme chocolademelk, dan biedt deze Super Mario mok de oplossing!

  De mok komt bovendien in een hoop verschillende versies, waaronder deze Mario of Peach mok. Het kost 6,99 euro, leuk voor in/naast de schoen dus.

  8. The Hobbit: The Battle of the Five Armies (DVD)

  Op een koude winteravond zijn er niet veel dingen leuker dan een goede film kijken. The Hobbit: The Battle of the Five Armies is daar een goede keuze voor. Wij gaven de film destijds een 8.5 in onze recensie, dus hij is zeker het kijken waard.

  De DVD van The Hobbit: The Battle of the Five Armies kost 9,99 euro.

  7. Fallout tas

  Binnenkort kan je geheel in stijl naar school, werk of de supermarkt. Aangezien Fallout 4 bijna uitkomt is deze Fallout tas helemaal hot! De katoenen tas heeft een opdruk van Nuka Cola, het bekende frisdrankmerk in de Fallout games.

  Deze tas kost 9,99 euro, en is natuurlijk gemakkelijk op te vouwen en in je schoen te stoppen.

  6. Minecraft figuurtje

  Met deze Minecraft mini-figuurtjes kan je ook buiten het spel om aan de slag met je favoriete personages uit Minecraft. Deze figuurtjes zijn natuurlijk helemaal gemaakt in de stijl van Minecraft.

  De figuurtjes zijn in verschillende versies verkrijgbaar, en je weet vooraf niet welke je krijgt, dus het is elke keer een verrassing. Een figuurtje kost 5,99 euro. Leuk voor de verzameling!

  5. USB stick

  Wat is zo klein dat het in je broekzak past, maar groot genoeg om al je bestanden op kwijt te kunnen? Juist, een USB-stick! USB-sticks zijn natuurlijk enorm handig: je kan ze gebruiken voor school, werk, recreatie en nog veel meer.

  Daarom is een USB-stick een ideaal schoencadeautje. Je kan dit natuurlijk zo duur maken als je zelf wil, maar om het een beetje leuk te houden hebben wij er voor deze lijst een uitgezocht die niet te duur is. Deze 8GB USB stick van Kingston kost 9,99 euro.

  4. Star Wars stressbal

  Nog een paar maandjes en dan is het zover: de nieuwe Star Wars film is in december in de bioscoop te zien! Deze Star Wars stressbal kan je helpen terwijl je in spanning aftelt naar het moment waarop je naar de bioscoop kan.

  Deze stressbal komt in de vorm van onze favoriete droid R2D2, en kost 9,98 euro.

  3. Animal Crossing Amiibo kaarten

  Deze Animal Crossing amiibo kaarten zijn nieuwe ruilkaarten, die te gebruiken zijn met de nieuwe game Animal Crossing: Happy Home Designer. Je scant de kaart in, waarna je deze personages in het spel kan gebruiken.

  Een pakketje bevat 3 Amiibo kaarten, waaronder één speciale. Een pakketje met drie amiibo kaarten kost 4,99 euro.

  2. Xbox Live, PlayStation Network en Wii points tegoed

  Met Xbox Live, PlayStation Network of Wii Points tegoed kan je alle kanten op. Je gebruikt dit tegoed voor dingen als films, spellen, DLCs of andere dingen in de Xbox Store, PlayStation Network Store of de Nintendo eShop. Dit is dus een ideaal cadeau voor iedereen die regelmatig op de Xbox, PlayStation of Wii U games speelt.

  Deze tegoederen zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen, beginnend bij 10 euro.

  1. Draadloze oplader

  Met een draadloze oplader kan je altijd en overal je mobiel of andere elektronische apparaten opladen. Super handig dus voor wanneer je onderweg bent en je mobiel of 3DS net leeg is!

  Draadloze opladers komen in alle soorten en maten, en aan elke oplader hangt een ander prijskaartje. Wij hebben een universele draadloze oplader voor je uitgezocht, die met een USB-aansluiting werkt, zodat je er eigenlijk alles op kan aansluiten. Deze oplader kost 9,95 euro en is in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar zoals groen, geel of roze.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.