WIN - Ant-Man Blu-ray prijsvraag

Article
maandag, 30 november 2015 om 9:00
xgn google image
Ant-Man komt woensdag 2 december uit op DVD en Blu-ray. Om dat te vieren geven wij Ant-Man op Blu-ray weg! Lees hier snel hoe je mee kan doen aan deze Ant-Man Blu-ray prijsvraag.
Ant-Man vertelt het verhaal van Scott Lang, een inbreker die een speciaal pak in zijn bezit krijgt. Dit pak kan hem namelijk zo klein als een mier maken, maar ook wordt hij sterker wanneer hij dit pak draagt. Met behulp van zijn mentor Dr. Hank Pym moet Scott een klus klaren die de wereld zou kunnen redden..
Ant-Man is een van de nieuwste Marvel films op dit moment en was afgelopen zomer in de bioscoop te zien. Wij hebben de film ook bekeken: we waren vooral onder de indruk van de grafische prestaties en de creativiteit van de film. Lees meer over Ant-Man in onze review. Ant-Man heeft Paul Rudd, Michael Douglas en Corey Stoll in de hoofdrollen en is geregisseerd door Peyton Reed.
ant-man blu-ray prijsvraag

Ant-Man Blu-ray prijsvraag

In samenwerking met Disney mogen we de Blu-ray van Ant-Man weggeven! Heb je de film in de bioscoop gemist of zou je hem graag in je kast hebben staan? Doe dan zeker mee aan deze Ant-Man Blu-ray prijsvraag! Om kans te maken hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat zou jij doen als jij jezelf net zo klein als een mier zou kunnen maken?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je postadres en je e-mailadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws