De top 10 beste YouTubers om te volgen - Met PewDiePie en Ninja

  YouTube is en blijft een populair platform. Er zijn zat kanalen met toffe content. Van Kwebbelkop tot Unbox Therapy, er is voor ieder wat wils. Benieuwd welke YouTubers het waard zijn om te kijken? Wij hebben de top 10 beste YouTubers om te volgen voor je op een rij gezet.

  Kinda Funny Games

  10. Kinda Funny Games

  We beginnen de lijst met de top 10 beste YouTubers om te volgen met Kinda Funny Games. Als je op zoekt bent naar het laatste gamenieuws ben je hier op het juiste adres! Kinda Funny Games heeft allerlei game-gerelateerde content, zoals een dagelijkse nieuwsshow die een uurtje duurt. Het kanaal is voor een wat meer volwassen publiek, aangezien er veel gescholden wordt.

  Kinda Funny Games heeft meerdere hosts. De dagelijkse nieuwsshow wordt gepresenteerd door een vaste presentator, namelijk videogame journalist Greg Miller. Samen met andere personen die bekend zijn uit de game-industrie (zoals Andrea Rene en Danny O’Dwyar) weet hij steeds een amuserende show neer te zetten. Het is het dus zeker waard om Kinda Funny Games te volgen en daarom staat dit kanaal ook op ons lijstje met de top 10 beste YouTubers!

  Royalistiq

  9. Royalistiq

  De volgende op ons lijstje van de top 10 beste YouTubers om te volgen is Royalistiq. Zijn echte naam is Roy Beszelsen Hij is vooral in Nederland erg bekend en uploadt dagelijks content van games. In november 2015 begon hij met het maken van YouTube video’s en zo is hij door de jaren heen succesvol geworden.

  Op dit moment heeft Royalistiq meer dan 600.000 abonnees en bijna 200 miljoen weergaven. Vooral zijn Fortnite video’s zijn ontzettend populair onder jongeren. Niet verrassend, want sinds de release van Fortnite heeft de game vele fans gekregen over de hele wereld. Vaak gebruikt hij trekkende koppen en hebben zijn thumbnails felle kleuren. Ook plaatst hij soms bijzondere content. Zo heeft hij een paar weken geleden nog een video geplaatst waarin hij Fortnite speelt met kickbokser Rico Verhoeven.

  Ninja

  8. Ninja

  Ook de 27-jarige Ninja staat op ons lijstje van de top 10 beste YouTubers om te volgen. In het echt heet hij Tyler Blevins en hij is een van de grootste streamers op Twitch. Op dit platform heeft hij meer dan 13 miljoen volgers. Ook op YouTube is hij erg populair, hier heeft hij meer dan 21 miljoen abonnees en een grote fanbase. Vooral zijn felle haarkleuren vallen erg op bij publiek.

  Vooral zijn Fortnite video’s zijn erg populair en trekken veel publiek. Recent is hij begonnen met het uploaden van video’s over Apex Legends, wat ook erg succesvol is. Ninja heeft een groot bereik en dit is erg interessant voor game-uitgevers, zoals bijvoorbeeld EA. Een anonieme bron zei dan ook tegen Reuters dat EA een miljoen dollar aan Ninja heeft betaald voor een Apex Legends deal.

  GameGrumps

  7. GameGrumps

  Voor mensen die van gameplay’s houden kan GameGrumps zomaar een interessant kanaal zijn om te volgen. Het kanaal wordt gepresenteerd door twee hosts, namelijk Arin Hanson en Dan Avidan. Ze zijn in 2012 begonnen met hun YouTube kanaal en ze plaatsen hier vooral let’s plays op. Vooral hun grappige commentaar op games vallen erg bij publiek in de smaak. GameGrumps heeft meer dan vijf miljoen abonnees en meer dan 4,6 miljard totale videoweergaven.

  âââââElke dag tussen 10 uur ‘s ochtends en 2 uur ‘s middags (Amerikaanse tijd) is te zien hoe het duo allerlei games speelt. Meestal bestaan afleveringen uit twee of meer hosts die aan het gamen zijn en commentaar geven op het spel. Het commentaar is leuk om naar te kijken en wordt vaak afgewisseld met meningen over de game en niet-gerelateerde onderwerpen.

  Unbox Therapy

  6. Unbox Therapy

  Unbox Therapy is het perfect voor iedereen die wat anders wil dan gamen, maar liefde heeft voor tech. Er worden op dit kanaal dagelijks video’s geupload met de nieuwste snufjes. De man die achter het kanaal zit is de 34-jarige Lewis Hilsenteger, geboren en getogen in Canada. Hij maakt vaak unboxing video’s, wat niet verrassend is vanwege de titel.

  Unbox Therapy is begonnen in 2010 en heeft ruim 13 miljoen abonnees. Met het aantal videoweergaven zit het ook wel snor, de video’s zijn namelijk ruim 2,7 keer miljard keer bekeken. Hij heeft meer dan 1000 video’s, dus genoeg om uit te kiezen! Vooral zijn video waarin hij een iPhone 6 met veel kracht probeert te buigen is erg succesvol. Deze video is zelfs zijn populairste video en heeft meer dan 70 miljoen weergaven.

  NoClip

  5. NoClip

  Op nummer vijf van ons lijstje met de top 10 beste YouTubers om te volgen staat NoClip, een tof gaming kanaal met een goede kwaliteit van video’s. NoClip maakt documentaires over games en is ontzettend interessant om te kijken. Als je als kijker meer de diepte in wil gaan met games, is NoClip leuk om te volgen. Voor ieder is wat wils. Zo zijn er video’s te zien over Fallout 76 en The Witcher III: The Wild Hunt, maar ook Horizon: Zero Dawn.

  Vaak gaat NoClip bij documentaires op zoek bij de ontwikkelaars van games. Hierdoor krijg je een goede indruk hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Je ziet verschillende interviews die afgewisseld worden met gameplay en andere beelden. Het kanaal is opgericht in 2016 en heeft inmiddels 394.996 abonnees.

  Kwebbelkop

  4. Kwebbelkop

  We kunnen Kwebbelkop ook niet uit ons lijstje met de top 10 beste YouTubers om te volgen laten ontbreken. Zijn echte naam is Jordi van den Bussche en hij komt uit Amsterdam. Zijn video’s gaan voornamelijk over games en zijn Engelstalig. Door Engels te spreken heeft een een grote fanbase over de hele wereld.

  Kwebbelkop begon met het uploaden van Minecraft video’s, maar na een tijdje stapte hij over op GTA 5. Inmiddels is Fortnite ook een van de games die hij regelmatig speelt. Hij heeft meer dan 9 miljoen abonnees en meer dan 3.4 miljard videoweergaven. Een grappig feitje is dat hij nog een kanaal genaamd Kwebbelcop heeft, waar hij vlogs op plaatst.

  Jacksepticeye

  3. Jacksepticeye

  We zijn inmiddels bij nummer drie van onze lijst met de top 10 beste YouTubers om te volgen. Op de derde plaats staat Jacksepticeye, een vrolijke Ierse YouTuber. Zijn echte naam is Seán William McLoughlin en hij is 29 jaar oud. Hij is vooral bekend om zijn let’s play video’s en diverse vlogs die hij heeft gemaakt.

  In 2012 begon hij met het uploaden van video’s, maar vanaf 2013 werd hij pas echt bekend. PewDiePie noemde zijn naam in een van zijn video’s en hierdoor kreeg Jacksepticeye in een korte tijd veel abonnees. Jacksepticeye heeft een grote fanbase met meer dan 21 miljoen abonnees en meer dan 10 miljard videoweergaven. Jacksepticeye geeft altijd leuk commentaar op video’s, dus kijkers die op zoek zijn naar let’s plays en vlogs met hilarisch commentaar kunnen bij hem wel terecht.

  Markiplier

  2. Markiplier

  Op nummer twee van de top 10 beste YouTubers om te volgen staat Markiplier. In het echt heet hij Mark Edward Fischbach en hij is 29 jaar oud. Mark komt uit Honolulu, Hawaii en staat bekend om zijn grappig en schreeuwerige humor. Hij begon met zijn carrière als YouTuber in 2012 en is uiteindelijk erg succesvol geworden. De video’s die op zijn kanaal te vinden zijn bestaan voornamelijk uit let’s plays van allerlei soorten games.

  Mark heeft een enorm grote fanbase. Zijn fans komen overal vandaan. Een eigenschap die veel fans waarderen is het feit dat hij altijd wel zijn mening durft te geven, over verschillende onderwerpen. Of het nou over een strikte wapenwet of over de LGBT gemeenschap gaat, Mark heeft hier zijn eigen mening over. Op dit moment heeft hij ruim 23 miljoen subscribers en meer dan 10,8 miljard videoweergaven.

  PewDiePie

  1. PewDiePie

  De absolute topper bovenaan onze lijst met de top 10 beste YouTubers is…. *trommelgeroffel* PewDiePie! Misschien niet zo heel verrassend, aangezien hij het grootste YouTube kanaal ter wereld heeft. Met meer dan 90 miljoen abonnees wordt hij ook wel ‘King of YouTube’ genoemd. Zijn echte naam is Felix Arvid Ulf Kjellberg en hij is geboren en getogen in Zweden.

  In 2010 begon hij zijn YouTube kanaal als hobby, zonder natuurlijk enige verwachtingen dat hij zo succesvol zou worden. In eerste instantie werd PewDiePie bekend door de vele let’s plays van games die hij maakte, maar momenteel speelt hij veel minder games. Hij praat vaak over conventionele onderwerpen en heeft het over memes. Wie dus op zoek is naar droge, maar toffe humor kan hiervoor goed terecht bij Felix!

  De top 10 beste YouTubers om te volgen op een rij

  Dit waren de top 10 beste YouTubers om te volgen op een rij. Het platform staat vol met toffe YouTubers en geweldige content. Het is dus lastig om een lijstje te maken, aangezien er gewoon zo veel keuze is. Wie is jouw favoriete YouTuber? Laat het weten in de reacties!

  Kijk je liever naar Nederlandse YouTubers? Lees dan vooral ons artikel over de top 10 grootste Nederlandse YouTubers. Ben je meer geïnteresseerd in streamers? Geen probleem! Wij hebben ook een special geschreven over de top 10 grootste Twitch streamers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.