De top 10 beste apps voor mannen

  Apps zijn er in allerlei soorten, maar niet alle apps zijn geschikt voor beide geslachten. De top 10 beste apps voor mannen hebben we voor je op een rijtje gezet.

  De 10 apps in deze special moet je als man simpelweg op je telefoon hebben staan. De apps zijn speciaal voor de mensen bij wie het testosteron de boventoon voert. Check nu snel welke apps je sowieso moet downloaden om je mannelijkheid tot een hoger niveau te tillen.

  10. Voetbal International

  Wij van het mannelijke geslacht hebben over het algemeen een aantal interesses gemeen. Bier, mooie vrouwen en voetbal horen zeker tot onze overeenkomende interesses. Voor al je voetbalnieuws check je natuurlijk Voetbal International, het medium met een eigen website, maandelijks tijdschrift en eigen app.

  Met deze app heb je altijd het laatste voetbalnieuws bij de hand. Blijf op de hoogte van alle geruchten, transfers en wedstrijdanalyses. Veel van ons mannen vinden voetbal wel cool en daarnaast is het ook het uitgesproken gespreksonderwerp voor mannen onder elkaar. Je wil natuurlijk niet voor lul staan bij je maten wanneer ze het over voetbal hebben.

  Download de gratis app nu snel voor je Apple of Android telefoon, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

  9. How to tie a tie

  Netjes voor de dag komen, voor sommige mannen is het dagelijkse kost maar voor anderen is het eerder uitzondering dan regelmaat. Wanneer de vervloekte dag komt dat je per se in je beste outfit ergens heen moet, hoort een stropdas bij je outfit natuurlijk. Het knopen van zo’n ding is nog een heel werk, vooral als je het nooit doet. Gelukkig is daar de How to tie a tie app, die je helpt bij het knopen van je persoonlijke strop.

  Met meer dan 10 verschillende manieren om je das te knopen draai je met deze app je hand niet meer om voor het knopen van een stropdas. Als je nooit een das knoopt omdat je bijvoorbeeld loodgieter bent à la Mario of verhuizer bent, kan deze app je zeker van pas wanneer je wel je mooie kleren aan moet doen omdat je achternichtje gaat trouwen bijvoorbeeld of je op bezoek gaat bij de koningin. Een stropdas is echt een vereiste bij een nette mannenoutfit en alleen daarom al gebruik je deze app als geheugensteuntje.

  Ook deze app is gratis verkrijgbaar voor je telefoon. Gaat je zusje binnenkort trouwen, is je oma overleden of heb je een andere gelegenheid waarbij je netjes voor de dag moet komen, haal dan zeker deze app!

  8. Tinder

  Tinder, wie kent het niet? De datingsapp is wereldwijd razend populair en in Nederland is Tinder een veelgebruikte app. Op basis van GPS-signalen worden foto’s van mensen uit je buurt die ook Tinder hebben aan je getoond. Vervolgens klik je op het hartje wanneer je een lekker mokkel ziet of op het kruisje wanneer de getoonde vrouw (of man) iets wegheeft van je hoogbejaarde overbuurvrouw. Als de getoonde vrouw jou ook wel ziet zitten en je ook een hartje geeft, kun je gezellig met elkaar chatten.

  Tinder werd vooral berucht als booty call app, omdat veel gebruikers van Tinder slechts opzoek waren naar een quickie in plaats van een serieuze relatie. Het is algemeen bekend dat veel vrouwen de beroerdste niet zijn, dus mocht je een wederzijdse klik hebben met een mooie vrouw, is er niets op tegen een kortstondige en eenmalige afspraak te maken, toch?

  Tinder is ook een gratis app die je met een druk op de knop kan downloaden op je telefoon. Mocht je dus binnenkort op jacht willen of je geluk op de proef willen stellen bij mooie vrouwen, aarzel dan geen moment en download de app meteen!

  7. Tip Master

  De Tip Master app berekent hoeveel geld je moet bijleggen als fooi wanneer je uit eten gaat met je nieuwe date. Het betalen van de rekening wanneer je uit eten gaat met een vrouw laat zien dat jij de alfaman bent en dus de touwtjes in handen hebt. Ook bij andere gelegenheden laat je zien dat je een echte man bent door te betalen voor het uitje. Een fatsoenlijke fooi kan daarbij natuurlijk niet ontbreken.

  De app rekent tussen de 15% en 25% standaard fooi. Bovendien kun je ook voor de optie kiezen om de rekening te delen, afhankelijk van met hoeveel personen je bent. Op deze manier is de app dus ook te gebruiken wanneer je met je vrienden een avondje ladderzat gaat worden in de kroeg. Een superhandige app dus!

  De Tip Master app is net als alle voorgaande apps gratis te downloaden op je telefoon.

  6. Bier aanbiedingen

  Bier drinken is iets wat wij mannen graag doen. Het is hét mannendrankje bij een avondje uit en er zijn niet veel vrouwen die van bier genieten. Bier drinken kan echter duur uitpakken, zeker met al die fijne accijnzen die de overheid heft op ons gerstenat. Gelukkig is er een app voor ons die laat zien waar het bier in de aanbieding is.

  Deze fantastische app heet Bier aanbiedingen. Vul in welk merk bier je het liefst drinkt, naar welke supermarkt je gaat en deze app geeft je alle nodige informatie. Je krijgt zelfs een pushbericht wanneer je favoriete bier in de aanbieding is bij jou in de buurt. Ideaal toch?

  Bier aanbiedingen is een gratis app en onmisbaar voor ons mannen!

  5. Flitsmeister

  Vrouwen achter het stuur, een bekend fenomeen. Herkenbaar aan hun strakke houding, lage snelheid en angstige rijstijl zijn allemaal kenmerken van vrouwen in het verkeer. Wij mannen irriteren ons er soms mateloos, omdat wij juist wel van lekker gassen op de snelweg houden. Het enige nadeel, de vele flitspalen op de snelweg.

  Flitsmeister is dé app voor de snelheidsduivels onder ons. De app geeft aan waar en wanneer er geflitst wordt langs de snelweg. Op deze manier kun je een fikse boeten ontlopen. Je wil immers je geld bewaren voor de nieuwe FIFA of voor een rondje bier in de kroeg.

  Flitsmeister download je gratis op je telefoon zodat je met een gerust hart op bepaalde stukken snelweg de Formule 1 coureur kunt uithangen en je salaris in je zak kan houden.

  4. How to cook everything

  Loopt je vriendin weer te zeiken dat je niet kan koken of wil je de romanticus uithangen en een maaltijd klaarmaken voor je lover? Dan is de How to cook everything app echt iets voor jou. Met meer dan 2000 recepten lijkt Herman den Blijker een ware amateur. In een oogwenk tover je de beste maaltijden op tafel.

  De app is ook uitgerust met een kookwekker en bovendien kun je je boodschappenlijst maken met behulp van deze app. Eindelijk ben je dus van die zeikende vrouwen af dankzij deze app. Laat ze zien dat er wel degelijk een drie sterrenkok in je huist.

  De How to cook everything app kost niets en zet de vrouwtjes in vuur in vlam dankzij jouw geniale kookkunsten. Haal hem snel!

  3. Stachetastic

  Heb je altijd al een snor gewild maar heb je geen flauw idee wat voor soort snor je zou staan? De Stachetastic app geeft je een indruk van welke soort snorren er zijn en hoe deze zouden staan op die knappe kop van je. Ook baarden kun je testen met de app.

  Door een foto te gebruiken kun je diverse soorten gezichtsbeharing testen op die bakkes van je. Heb je liever een standaard snor of juist een Sinterklaasbaard? Het kan allemaal met deze fantastische app. Bovendien is dit speciaal voor mannen want vrouwen hebben over het algemeen geen snor en mochten ze er wel een hebben, is het misschien geen vrouw of is ze een wel heel angstaanjagende vrouw.

  Voor een luttele 99 cent download je deze app en kun je er eindelijk achterkomen hoe je eruit zou zien met gezichtsbeharing.

  2. Beautymeter

  De Beauymeter app is precies wat je denkt dat het is. Het is een app die je vrouwen laat beoordelen op basis van gezicht, lichaam en kleren. De laatste categorie is niet altijd in te vullen, omdat er zo nu en dan een naaktfoto voorbij komt. Beoordeel de vrouwen met sterren waarvan één ster het laagst is en vijf sterren het hoogst.

  Mannen houden nou eenmaal van mooie vrouwen. Gelukkig kun je met apps als Tinder en deze Beautymeter app mooie mokkels bekijken en beoordelen. Vrouwen maken zich namelijk altijd druk over hun uiterlijk, dus mocht je een vrouw zien waarvan haar uiterlijk echt niet door de beugel kan, geef haar dan die welverdiende één ster. Vrouwen moet je nou eenmaal af en toe op hun plaats kunnen zetten.

  Beautymeter is gratis te downloaden dus waar wacht je nog op?! Er zijn ook nog andere beautyapps verkrijgbaar die we al eerder op een rijtje hebben gezet.

  1. IamAMAN

  De meest toonaangevende app voor mannen is toch echt wel de IamAMAN app. In deze app kun je de menstruatiecycli van je vriendin(nen) invullen en bijhouden. Ook als je getrouwd bent kun je natuurlijk de cyclus van je minnares bijhouden in de app. Een beetje man houdt er meerdere vrouwen op na toch?

  Met behulp van een kalender kun je precies zien wie op een bepaalde dag in de maand ongesteld is of juist niet. Zo kun je dus precies plannen wanneer je bij een van je vrouwen je slag kan slaan en je dierlijke instincten tot rust kan brengen. Bovendien is er zelfs een lijst waarin je alle namen van de vrouwen kunt zetten en ze zelfs met één druk op de knop kan opbellen. Superhandig.

  IamAMAN is de ultieme app voor mannen. Een echte man houdt er natuurlijk meerdere mokkels op na en je weet wat ze zeggen: vrouwen faken een orgasme, mannen faken een relatie. Ben je dus een echte man, download dan gratis deze essentiële app!

  Ok ok, deze special moet je natuurlijk met een knipoog lezen. Maar hé, het zijn wel leuke apps!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.