Dit zijn de populairste Netflix series van 2022

Article
maandag, 26 december 2022 om 10:00
dahmer s1 e2 00 01 38 23r 1f1664878833
Het jaar is bijna ten einde en dus is hoog tijd om terug te blikken. Netflix lanceerde dit jaar weer een hoop nieuwe projecten, waaronder een aantal zeer succesvolle series. Dit zijn de populairste Netflix series van 2022.

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Deze serie is perfect voor echte crime-lovers met een sterke maag. De Dahmer serie is gebaseerd op echte gebeurtenissen in de Verenigde Staten. We krijgen een kijkje in de geschifte gedachtes van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer, die minstens 17 mensen heeft vermoord. In de serie krijgen we zijn hele levensverhaal te zien, de relatie met zijn ouders, zijn seksualiteit en de brute moorden. We zien hoe Dahmer met al zijn moorden wegkomt en de politie weet af te schudden. Tot hij in 1991 toch wordt gearresteerd.
wednesday serie netflixf1670496662

Wednesday

Ben jij een Tim Burton fan en hou je van griezelen? Dan is Wedsnesday zeker het kijken waard. In de serie nemen we een kijkje hoe Wedsnesday (de dochter van The Addams Family) haar eigen weg probeert te vinden op een nieuwe school met mensen van haar eigen leeftijd. Ze probeert haar paranormale gave onder de knie te krijgen en lost ze plaatselijke moordpartijen op en dat allemaal terwijl ze met haar ingewikkelde relaties moet omgaan op haar nieuwe school. De show had binnen korte tijd een record te pakken op Netflix.
hs 101 unit 00129 rt1f1671724035

Heartstopper

Heartstopper is een romantische dramaserie over twee Britse tieners Charlie en Nick, ze zitten op dezelfde jongensschool en hebben elkaar nooit ontmoet. Op een dag moeten ze bij elkaar zitten en raken ze al snel bevriend. Charlie, die openlijk gay is, wordt verliefd op Nick, terwijl hij weet dat hij eigenlijk geen kans maakt. Maar liefde werkt op verrassende manieren en Nick is meer geïnteresseerd in Charlie dan hij beseft.
jeen yuhs akanyetrilogy episode1 00 24 11 14f1671724051

Plot Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy

Of je nou fan bent van Kanye West of niet, het is een interessante man met een aparte muziekstijl. Voor deze serie is Kanye twee decennia lang gefilmd door filmmakers Coodie Chike. Het leven van een superster, producent, zakenman en modeontwerper kent ook veel tegenslagen, zoals de dood van zijn moeder en zijn falende campagne als presidentskandidaat. Bekijk nu het verhaal achter de controversiële artiest.
keepsweet prayandobey episode1 00 17 52 12f1671462347

Plot Keep Sweet: Pray and Obey

Deze documentaireserie gaat over een van de gevaarlijkste, maar ondertussen één van de onbekendste sekteleiders ter wereld: Warren Jeffs. De vader van Warren had meerdere vrouwen en geloofde in polygamie. Uit één van de huwelijken is Warren geboren die de Mormoonse kerk na de dood van zijn vader overnam in 2002. Warren preekte dezelfde boodschappen als zijn vader en trouwde zelf ook met maar liefst 87 vrouwen en kreeg een vijftigtal kinderen. In de serie is te zien hoe hij totale macht wist te krijgen over zijn 'kudde' met zijn angstcultuur. In de serie komen mensen aan het woord die opgroeiden in de kerk van Warren Jeff.

Populair Nieuws