De karakters van New Super Mario Bros. Wii

Article
door Limpie
woensdag, 28 oktober 2009 om 18:15
xgn google image
In New Super Mario Bros. Wii zitten een hoop karakters, waaronder sommige nieuwe. Wij hebben hieronder de hoofdrolspelers op een rijtje gezet om jullie alvast voor te bereiden op dit nieuwe Mario avontuur.
Mario
Mario is, zoals de naam van het spel het al zegt, de hoofdrolspeler in dit spel. De oude vertrouwde loodgieter moet er weer op uit om zijn vriendin, Princess Peach, te redden uit de klauwen van Bowsers familie.
Luigi
Dit keer speelt Luigi niet een kleine bijrol, maar krijgt de hoofdrol naast zijn broertje de loodgieter. De groene man is namelijk de redder in nood, op het moment dat je het niet meer weet toont hij je de weg. Uiteraard is Luigi ook speelbaar in de co-op modus.
Blauwe Toad
Normaal gesproken zijn de Toad's alleen maar hulpjes van de prinses, maar dat is in New Super Mario Bros. Wii wel anders. Zowel een gele als een blauwe Toad helpen je namelijk op het moment dat je ervoor kiest om een vier speler co-op te gaan spelen. Wonderbaarlijk genoeg zijn beide net zo behendig als Mario en Luigi.
Yoshi
Je trouwe vriend in donkere tijden is terug. Yoshi komt namelijk een aantal keer tevoorschijn in New Super Mario Bros en dit doet hij niet alleen. Zo zullen in iedergeval ook een lichtblauwe, roze en gele draak voorbij komen. Helaas kun je je vriend niet meenemen naar ieder willekeurig level en moet je aan het einde van een wereld steeds afscheid van hem nemen.
Princess Peach
Hoe kan het ook anders, Princess Peach is weer het slachtoffer en je zult haar moeten redden. De prinses van het Mushroom Kingdoom is Bowser's gedoodverfde vijand omdat hij graag heerser in het koninkrijk wil zijn.
Toad
Niet alle Toad's in dit spel zullen je gaan helpen, want de gebruikelijke witte Toad is weer in paniek op het moment dat zijn bazin, de prinses, wordt ontvoerd. Gelukkig heeft hij wel een aantal hulpvoorwerpen het land in geschoten om je toch een beetje van dienst te zien. Ook zal hij je onderweg van handige bonussen voorzien.
Kamek
Kamek is de altijd boze tovenaar die Bowser helpt in barre tijden. Dit keer helpt hij echter niet alleen zijn grote heerser, want ook de Koopalings hebben zijn hulp nodig. Als jij het goed doet haalt dit echter niets uit.
De Koopalings
De kinderen van Bowser zijn terug, en dit keer bozer dan ooit. Omdat ze het niet toelaten dat je het Mushroom Kingdom terug wilt pakken, zal ieder monstertje een wereld bezetten en je proberen te stoppen.
Bowser Jr.
Ondanks dat Bowser Jr. nog niet zo heel lang in de Mario reeks is, is hij toch zeer geliefd. Hij is dan ook de aanvoerder van de kinderen van Bowser dit keer, en dit doet hij niet zonder succes. Zal hij het echter voor elkaar krijgen jou van je taak af te houden?
Bowser
De laatste is tevens de meest slechte in deze karakter special. Bowser zelf is namelijk uiteraard ook van de partij. Hij zal met alle kracht proberen Mushroom Kingdom te behouden, want de troon wil hij uiteraard niet opgeven.

Populair Nieuws