De grootste frustraties tijdens het online gamen

Article
door Anoniem
donderdag, 02 april 2015 om 13:34
xgn google image
Jullie hebben massaal gestemd op jullie grootste frustratie tijdens online gamen. Het onderwerp ligt blijkbaar erg gevoelig en de resultaten zijn erg leuk. Check nu de grootste frustraties tijdens het online gamen.
Online gamen is fantastisch wanneer alles soepeltjes verloopt. Nu is de kans dat alles daadwerkelijk soepeltjes verloopt niet 100 procent. Vaak zit je in een server met wat hinderlijke kids, lag of is je halve team AFK (away from keyboard).
De stemmen zijn geteld, de nummer 11 t/m 4 zie je hieronder. De top drie is nog even geheim gehouden, die vind je op de volgende pagina's. Dit zijn de grootste frustraties tijdens het online gamen:
  1. Top geheim
  2. Top geheim
  3. Top geheim
  4. Connectie die verbreekt
  5. Campers
  6. Lange laadtijden
  7. Ongebalanceerde multiplayer
  8. AFK spelers
  9. Ragequitters
  10. Team killers
  11. Bugs
69580

3. Headset misbruik

Wie kent het nou niet? Kids van ongeveer 13 jaar oud die van alles door de headset doen: Schreeuwen, uitschelden, muziek afspelen en zo kun je nog 10 dingen noemen. Het is enorm hinderlijk als jij zit te gamen en iemand zit zijn headset te misbruiken. Gelukkig is er altijd nog de mute knop.
Een van de grootste frustraties tijdens het online gamen is het misbruiken van een headset. De XGN-bezoekers stemden massaal op deze frustratie. Een terechte nummer drie dus.
69581

2. Mensen die met opzet de game verpesten

Mensen die met opzet de game verpesten is de nummer twee frustratie onder de XGN bezoekers. Veel gamers die verliezen gaan hinderlijk gedrag vertonen. Wat denk je van mensen die tegen de richting in gaan rijden tijdens een race, of mensen die je co-op game verpesten.
Het online universum der games zit vol met mensen die de game met opzet verpesten. Het is dus niet zo schokkend dat dit antwoord op nummer twee staat. Bijna één op de vier XGN bezoekers stemde op deze frustratie.
69582

1. Lag

Lag is de nummer één frustratie van de XGN bezoekers. Bijna 30 procent van alle stemmen gaan naar lag. Lag zorgt ervoor dat je een online game amper kan spelen. Wanneer je tegenstander last heeft van lag, dan vliegt hij heel het level door.
Wanneer jijzelf last heb van lag, vlieg jij het hele level door of sta je continu stil. Lag is enorm hinderlijk en daarom de nummer een van de grootste frustraties tijdens het online gamen.