Dit zijn de films in 2019 waar jullie het meeste naar uitkijken [poll uitslag]

  Vorige week konden jullie stemmen op de film waarnaar jullie het meeste uitkijken in 2019. De uitslag is inmiddels bekend en daar is een interessante top 5 uitgerold. De winnaar steekt met kop en schouders boven de rest uit. Naar deze films in 2019 kijken jullie het meeste uit.

  Disney/Pixar

  5. Toy Story 4

  Na het bekijken van jullie stemmen staat Toy Story 4 op de vijfde plek in de lijst met de films in 2019 waar jullie het meeste naar uitkijken. Onze favoriete speelgoedfiguren komen in 2019 terug in alweer een vierde deel van de Disney franchise. In Toy Story 4 gaan we uiteraard de bekende namen weer terugzien: Woody en Buzz Lightyear. Beide figuren worden ook weer ingesproken door acteurs Tom Hanks en Tim Allen.

  In Toy Story 4 ontmoeten Woody en Buzz Lightyear ander speelgoed, waaronder Forky. De twee bekenden nemen het nieuwe speelgoedfiguur mee op reis om hem te laten zien hoe het leven als speelgoed is. Naast Forky komen de personages Ducky en Bunny in Toy Story 4 voorbij. Die twee personages zullen tot leven worden gebracht door Keegan-Michael Key en Jordan Peele. Toy Story 4 komt uit op 21 juni 2019.

  Independent Films

  4. John Wick 3: Parabellum

  Op plaats vier staat het derde deel van de John Wick filmserie. De film, die op 17 mei 2019, moet uitkomen gaat het ontsnappen van New York City. John Wick (Keanu Reeves) heeft namelijk in het voorgaande deel een moord gepleegd op een lid van de High Table en heeft daardoor een prijs van 14 miljoen op zijn hoofd gekregen. John Wick moet dus proberen weg te komen, want er zijn mensen die hem graag dood willen zien in ruil voor dat mooie geldbedrag.

  Het filmen van John Wick 3 begon in mei 2018 en vond plaats in New York, Montreal, Rusland, Marokko en Spanje. De acteurs die terugkeren naast Keanu Reeves als John Wick: Ian McShane, Laurence Fishburne, Helle Berry, Jason Mantzoukas en Lance Riddick. De film komt op 17 mei 2019 in Nederland uit.

  Walt Disney Studios

  3. The Lion King

  The Lion King pakt het brons op de lijst met de films in 2019 waar jullie het meeste naar uitkijken. The Lion King is een motion capture remake van de originele Disneyfilm die in 1994 al verscheen. De film werd aangekondigd door een trailer (zie die hierboven) en is een van de meest geanticipeerde trailers van 2019 tot nu toe.

  The Lion King die in 2019 uitkomt volgt het originele verhaal en is een van de vele Disney remakes uitgekomen de afgelopen jaren. The Jungle Book, Mowgli, The Beauty and the Beast, Maleficent, Mary Poppins Returns, Snow White & the Huntsman en Peter Pan gingen deze remake al voor. The Lion King komt op 17 juli 2019 uit in Nederland.

  The Walt Disney Company

  2. Star Wars: Episode IX

  Een van de meest populaire filmseries ter wereld speelt zich af in het heelal hier ver vandaan. We hebben het natuurlijk over Star Wars. Het negende deel van de originele franchise komt dit jaar uit en fans hopen dat er in deze film eindelijk duidelijk wordt wat er gaat gebeuren met de rebellen. Gaan ze het redden tegen Kylo Ren en zijn troepen? Leeft Luke Skywalker nog, of niet? Kan Rey aan de eisen voldoen en wellicht nieuwe Jedi trainen? Allemaal vragen waar we in Star Wars: Episode IX antwoord op willen.

  Star Wars 9 komt uit op 20 december 2019, dat is dus pas over ongeveer een jaar. In het vermoedelijke laatste deel van Star Wars zitten de bekende gezichten: Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Domhnall Gleeson (Hux), Oscar Isaac (Poe) en Carrie Fisher (Leia). Lees ons artikel met daarin de geruchten over Star Wars 9.

  Marvel Studios

  1. Avengers: Endgame

  De absolute nummer 1 in deze lijst is Avangers: Endgame. Deze film komt uit in april 2019 en er wordt verwacht dat Avengers: Endgame de grootste film van 2019 gaat worden. Zo gek is dat niet, want de trailer alleen al zorgde voor veel commotie op het internet. Fans verzinnen duizenden theorieën en willen maar al te graag weten hoe het verhaal afloopt. Ondanks de vele slachtoffers in Avengers: Infinity War komen er veel bekende superhelden terug in Endgame. Waaronder Iron Man, Captain America, Black Widow, Hulk, Thor en Nebula.

  De superhelden die in de trailer voorkomen en niet te zien waren in Infinity War zijn Hawkeye (vermoedelijk als Ronin) en Ant-Man. Beide zullen een belangrijke rol spelen gaan spelen in Endgame. Wat het doel van de Avengers is in het laatste deel is nog niet helemaal duidelijk en blijft dus tot nu toe voornamelijk speculatie. Dat Avengers: Endgame de nummer 1 is in deze lijst is meer dan terecht.

  Dit zijn de films in 2019 waar jullie het meeste naar uitkijken

  Dit waren jullie keuzes! Staat jouw film in deze top vijf? Laat het ons weten in de coments. Houd de website in de gaten voor aankomende polls en stem vooral.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.