De DXRACER gamestoel - Ondersteuning en comfort ineen!

Article
zaterdag, 15 juli 2017 om 12:02
xgn google image
De vorige Racer gamestoel had al een goede impressie achtergelaten. Nu is er een nieuw model, genaamd de DXRACER Racing R0-NR. Elke gamer weet dat een gamestoel enorm belangrijk kan zijn in je speelervaring. De nieuwe stoel moet genoeg ondersteuning bieden om uren comfortabel te zitten. Wij kijken of de DXRACER gamestoel deze belofte kan waarmaken.
De gamestoel heeft een strak design en is bekleed met kunstleer. Het design weet een grote indruk achter te laten. De stoel oogt professioneel en is een mooi pronkstuk voor elke omgeving.
Wij zijn in het bezit van de zwart met rode variant, maar de stoel biedt nog meer kleuren aan. Alle kleuren zijn in het zwart met een andere kleur als afwerking. De stoel biedt naast rood ook de kleuren wit, blauw, groen, oranje, geel en helemaal zwart aan.
We nemen een kijkje naar wat de DXRACER te bieden heeft!
DXRACERDXRACERDXRACERDXRACERDXRACER
114944

De stoel in elkaar zetten

De stoel wordt geleverd in een doos waar alle onderdelen los inzitten. Met behulp van de handleiding moet de stoel worden samengesteld. Deze handleiding bestaat uit een soort zeven-delig stappenplan. Hierin wordt met afbeeldingen uitgelegd hoe je de onderdelen moet samenstellen.
De handleiding bevat alleen afbeeldingen met de handelingen die verricht moeten worden. Het is mogelijk dat je even moet puzzelen voordat je zeker bent hoe alles in elkaar past. Wanneer je zover bent is het samenstellen van de stoel zeker geen probleem.
Op de achterkant van de handleiding staan nog vier stappen met betrekking tot de functies. Zo zie je bijvoorbeeld met welke knop je de armleuning kunt verstellen. Op de volgende pagina gaan we in op de features van de stoel.
114945

De features van de stoel

De stoel wordt geleverd met twee kussens, één om je hoofd op te rusten en één voor additionele ondersteuning voor je onderrug. Zoals met elke stoel zal het even wennen zijn aan hoe dit voelt, vooral het kussen bij de onderrug kan in het begin ‘vreemd’ aanvoelen. Wanneer je de hele dag gebruikt maakt van de stoel merk je toch een verschil. De onderrug wordt namelijk minder belast en na het wennen zit de stoel enorm fijn.
Je kunt zelf bepalen of je de kussens wilt gebruiken, aangezien deze los in de doos worden geleverd. Zo kun je zelf de kussens uitproberen en een oordeel maken of je hiervan gebruik wilt maken.
De armleuningen zijn compleet verstelbaar. Het is niet zo gek dat je armleuningen omhoog en naar beneden kunt stellen, maar de DXRACER bevat ook de optie om de armleuningen een slag naar rechts of naar links te verstellen. Zo kun je in verschillende posities toch je armen laten rusten.
Hiernaast heeft de stoel ook de optie om naar achter te leunen. De stoel kan naar achter versteld worden tussen de 90 en 165 graden. Ben je toe aan een pauze? Gooi de stoel dan lekker achterover en kom even helemaal tot rust.
114946 2

De DXRACER gamestoel is het waard

Je kunt de DXRACER aanschaffen voor €309,-. Dit is misschien niet één van de goedkoopste gamestoelen die je in huis kunt halen, maar de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt maakt het een waardige aankoop.
Al met al is de stoel zeker een aanrader. Niet alleen voor gamers, maar ook voor banen waar je uren achter elkaar moet zitten is de stoel perfect. Mocht je de stoel willen vervoeren, dan haal je de onderdelen gewoon weer uit elkaar. Zo kan jij de stoel overal mee naartoe nemen.
Wat ook fijn is aan de stoel is dat je er niet snel in gaat zweten. Dit is namelijk een veel voorkomend probleem bij andere gamestoelen als het warm wordt. Hiernaast zit de stoel fijn, biedt genoeg ondersteuning voor je rug en is ook ideaal om even in te relaxen. Bij ons heeft de stoel een mooi plekje op kantoor gekregen.
Wil je de DXRACER Racing R0-NR bestellen? Ga dan naar de officiële DXRACER website.