De drie beste sportgames van de eerste helft van 2023

Article
zaterdag, 26 augustus 2023 om 17:00
2023 06 045 f1 23f1687512059
Sport jij liever in games dan in het echte leven? Dan hebben we voor jou de drie beste sportgames van de eerste helft van 2023 op een rijtje gezet.

F1 23

Ben jij stinkend jaloers wanneer je de F1 kijkt en zou je het liefst zelf achter het stuur willen kruipen? In F1 23 kom je het meest in de buurt van de authentieke race-ervaring. De 16e game in de reeks heeft een hoop nieuwe content en brengt rode vlaggen en de verhaalmodus Braking Point terug. Door Precision Drive hebben spelers een veel verfijnder besturingsschema, waardoor je nog soepeler racet.

WWE 2K23

Voor de worstelliefhebbers hebben we WWE 2K23. In de nieuwste WWE 2K-game wordt voor het eerst WarGames geïntroduceerd, een steel cage match tussen twee teams van minimaal vier worstellaars opgesloten in een kooi. De showcase-modus keert terug, met dit keer John Cena in de hoofdrol. In deze modus recreëer je belangrijke momenten in zijn carrière wat uiteindelijk leidt tot een fatal-4-way elimination match tijdens WrestleMania 38 tussen Cena, Stone Cold Steve Austin, Hulk Hogan en Bruno Sammartino.

MLB The Show 23

De laatste game op ons lijstje is MLB The Show 23. De honkbal game introduceert dit jaar een nieuwe functie én modus. Via de MLB The Show Companion App kun je je gezicht scannen, waardoor je als jezelf kunt spelen. De nieuwe modus is Storylines: A New Game Experience. Deze verhaalmodus focust zich op de Negro Leagues en volgt acht spelers die in deze competitie hebben gespeeld. Het gaat om een mix van gameplay en vertelling door de president van de Negro Leagues Baseball Museum, waarbij verschillende momenten uit de carrières van de spelers worden belicht.

Populair Nieuws