De 3 beste Fortnite tips - Bouwen, schieten en overwinnen

Article
donderdag, 12 april 2018 om 15:06
Onze Instagramvolgers zagen deze beste Fortnite tips al kort voorbij schieten op onze Instagram pagina en nu is het aan ons de taak om die tips toe te lichten. Want je kunt nooit genoeg informatie verzamelen over het spel

3. Vermijd benaamde gebieden bij landing

Mocht de vliegende bus in de buurt van een aantal benaamde plekken zweven, vermijd deze steden en dorpen dan. Deze plaatsen zijn namelijk een trekpleister voor de allerbesten die niet vies zijn van jou doorzeven met kogels.
Wat je wel zou kunnen doen, is naar een benaamd gebied gaan dat verderop de kaart ligt. Wanneer de bus boven Tilted Towers zweeft kun je er best uitspringen, maar dan moet je eenmaal in de lucht wel vliegen naar een plek als Lonely Lodge. Grote kans namelijk dat weinig spelers dit zullen doen, aangezien het voor hen te ver weg lijkt.
128504

2. Gebruik meerdere wapens

Het gezegde 'nooit op één paard wedden' gaat ook goed op in Fortnite. Want met een arsenaal aan wapens in je uitrusting heb je genoeg vuurkracht bij je om de tegenstander terug naar het hoofdmenu te schieten. Alleen je moet wel de goede balans vinden in het gebruiken van deze brute krachten.
Zo kun je bijvoorbeeld niet de hele tijd met je M16 of shotgun rond blijven lopen, hierin moet je afwisselen. Je weet namelijk nooit welk wapen het beste uitkomt op een bepaald moment. Zo kun je bijvoorbeeld jezelf aanleren om meteen over te gaan op je shotgun als je een hoekje omloopt.
Wanneer je namelijk met je M16 een hoek omloopt en er staat een tegenstander direct voor je neus, is er een grote kans dat hij daar met zijn shotgun staat. Wanneer jij hier nog met je automatische geweer staat, is de kans zeer groot dat jij je laatste adem al hebt uitgeblazen.
Nu kost het natuurlijk maar een fractie van een seconde om van wapen te wisselen in zo'n 1-op-1 gevecht, maar in een game als Fortnite hangt je leven binnen luttele seconden aan een zijden draadje.
128506

1. Bouwen, bouwen, bouwen!

Battle Royale games zijn razend populair, maar Fortnite heeft iets speciaals wat de andere games niet hebben: je kunt bouwen. Laat dit nou dan ook één van de belangrijkste elementen van het spel zijn. Daarom is dit een van de beste Fortnite tips voor iedereen.
Want in plaats van wegrennen als je wordt beschoten vanuit een onverwachte hoek, kun je om je heen bouwen. Dit zorgt voor een goede bescherming en je kunt op een veiligere manier spotten waar de tegenstander zit. Dit bouwen moet je dus goed onder de knie krijgen, vooral in benauwde situaties.
Ook als je geen vijanden om je heen hebt is het handig om te bouwen. Zo kun je met de trappen heel makkelijk op bergen komen en hoe hoger je zit, hoe meer overzicht je hebt over het gehele slagveld.

De 3 beste Fortnite tips - Volg ons op Insta!

Als je deze Fortnite tips opvolgt en alles goed onder de knie probeert te krijgen, dan word je misschien net zo goed als Twitch-streamer Ninja. Mocht je nou meer leuke tips, tricks, info of wat dan ook willen, kijk dan op onze Instagram!

Populair Nieuws