De beste Super Mario 3D World deals: vanaf 49,00 euro

Article
vrijdag, 29 november 2013 om 13:30
xgn google image
Vanaf vandaag is Super Mario 3D World verkrijgbaar voor de Wii U. Voor iedereen die wil genieten van Mario's nieuwste avontuur, is het natuurlijk handig om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij even een handig lijstje gemaakt, met daarin de laagste prijzen voor Super Mario 3D World.
Met Super Mario 3D World stapt Nintendo weer een beetje van het pad af. De klassieke sterren, die je moest verzamelen in Super Mario Galaxy 1 & 2, zijn vervangen door groene sterren. Hoe meer je hiervan hebt, hoe verder je in het spel zult komen.
Nintendo schotelt ons met elke nieuwe Mario-game wel één of meerdere nieuwe power-ups voor. In Super Mario 3D World is dat niet anders. De Super Bell (kattenpak) en Double Cherry (kloonkersen) maken hun debuut, terwijl oude vertrouwde power-ups als de Fire Flower en de Super Mushroom terugkeren.
Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de goedkoopste winkels op om Super Mario 3D World aan te schaffen. De onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Wii U-versie:
Eerder publiceerden wij al de recensie van Super Mario 3D World. Laura ging met de game aan de slag en was er hartstikke positief over. De game is misschien niet verrassend en origineel, maar volgens haar wel één van de meest krachtigste en verrassendste Mario-games ooit. De game kreeg daarom ook een mooie 9.

Populair Nieuws