De 5 beste soapachtige series op Netflix - Guilty pleasures

Article
vrijdag, 02 maart 2018 om 11:28
Op zoek naar de beste soapachtige series op Netflix? Dan hebben wij vijf toppers voor je op een rijtje gezet die zeker het kijken waard zijn. Ook als man kun je best genieten van alle problemen die voorbij komen in deze series. Druk op afspelen en laat je verrassen!

5. Gossip Girl (2017)

Pak de popcorn erbij, doe de voetjes omhoog, ga op je gemakje liggen op de bank en zet een aflevering van Gossip Girl aan. De serie is niet zo diepgaand als Game of Thrones, maar je zult merken dat je toch een hoop plezier zult halen uit de kibbelende meisjes in Gossip Girl.
In Gossip Girl volgen we een groep tieners die leeft in New York en naar een privé school gaat in Manhattan. De tieners hebben niets te klagen en weten wel wat luxe is. Het gaat er in het wereldje van deze jongeren dan ook niet om wie de hoogste cijfers haalt, maar wie het meest populair is, wie het meeste geld heeft enzovoort. Degene die dit allemaal weet: Gossip Girl. Deze anonieme blogger plaatst alles over de tieners online en dat kan levensverwoestend zijn.
Wist je dat je in New York een ware Gossip Girl tour kunt volgen die je bekendste locaties toont?
127329

4. Pretty Little Liars (2010)

Afgelopen jaar moesten we helaas afscheid nemen van Pretty Little Liars, want dit is een van de beste soapachtige series op Netflix. Gelukkig kunnen we alle seizoenen en aflevering gewoon terugkijken met een abonnement op de streamingdienst.
Pretty Little Liars volgt het verhaal van Aria, Emily, Hanna, Spencer en Alison, een groep vriendinnen die onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Op een dag verdwijnt Alison uit het niets en iedereen uit de groep gaat haar eigen weg. Tot op een dag de vier overgebleven vriendinnen weer bij elkaar komen, dit komt omdat iemand de dames berichten stuurt met bedreigingen. De afzender: A.
127335

3. Teen Wolf (2011)

Ook de serie Teen Wolf kwam in 2017 aan zijn eind. Zes seizoenen lang hebben we kunnen genieten van een van de beste soapachtige series op Netflix. Met een vleugje van actie, horror, comedy en romantiek zitten we wel gebakken met alle 100 afleveringen die er zijn!
Teen Wolf gaat over een jongen genaamd Scott (Tyler Posey) die wordt aangevallen en gebeten door een weerwolf. Deze beet verandert alles in zijn leven, want Scott kan ineens in een weerwolf veranderen. Daarnaast is hij ineens enorm goed in sporten, wat hem populair maakt bij de dames.
127344

2. Vampire Diaries (2009)

Net als de voorgaande twee series is ook Vampire Diaries in 2017 gestopt. Deze serie is nog duisterder dan Teen Wolf en heeft ook een aantal horror-elementen gemixt met drama. Ondanks de ietwat duistere benadering in deze serie mag The Vampire Diaries een soapachtige serie genoemd worden.
In The Vampire Diaries volgen we het verhaal van Elena (Nina Dobrev) die woont in het dorpje Mystic Falls. Elena is al een tijdje niet op school geweest omdat haar ouders zijn overleden. Wanneer Elena weer teruggaat naar school zitten er twee nieuwe leerlingen bij haar in de klas. Elena raakt verliefd op deze twee studenten, die allebei wel iets heel mysterieus over zich heen hebben.

1. Gilmore Girls (2000)

Gilmore Girls is volgens ons de beste soapachtige serie die is te vinden op Netflix. De serie kent zeven seizoenen en liep van het jaar 2000 tot 2007. De serie werd genomineerd voor een Golden Globe maar wist deze uiteindelijk niet te winnen. Toch snappen wij wel dat Gilmore Girls werd genomineerd voor een Golden Globe, want deze dramaserie kent een mooi verhaal.
Een relatie tussen een moeder en dochter is altijd bijzonder en dat wordt in Gilmore Girls nog maar eens benadrukt. Moeder Lorelai (Lauren Graham) en dochter Rory (Alexis Bledel) zijn alles van elkaar en in deze serie volg je de nauwe band die de twee hebben. Van gebroken harten tot het begin van een carrière, in Gilmore Girls zie je het allemaal.

Naar meer opzoek dan de beste soapachtige series op Netflix?

Ben je op zoek naar meer series of films om te kijken op Netflix? Bekijk dan snel de 10 beste Netflix series om te bingewatchen of de 10 beste thrillers op Netflix.