De beste GTA 5 mods van de afgelopen tijd

Article
woensdag, 09 september 2015 om 12:30
xgn google image
Het is alweer een tijdje geleden dat we de beste GTA 5 mods op een rijtje hebben gezet. In de maanden daarna zijn een hoop nieuwe gekke, mooie en toffe mods uitgekomen. Tijd voor een overzicht van de beste GTA 5 mods van de afgelopen paar maanden!

5. Iron Man

Altijd al eens zelf de superheld uit willen hangen? Pak dan nu je kans! Deze Iron Man mod geeft je de mogelijkheid om in het volledige pak van Tony Stark, a.k.a. Iron Man, door Los Santos te vliegen.
Deze mod is gemaakt door JulioNIB en brengt het Iron Man pak naar GTA 5. In dit pak kan je net zo vliegen en schieten als Tony Stark, maar helaas zonder het commentaar van Jarvis.
78054

4. Fotorealistisch

Hoewel GTA 5 er opzichzelf al enorm goed uitziet, dook er laatst een fotorealistische mod op voor het spel. Deze mod zorgt voor een adembenemend mooie GTA-ervaring.
De mod werd gemaakt door Martin Bergman, en bevat onder andere Reshade Shaders, tweaks aan ENB Series, tonemapping en een aantal simpele tweaks. Bekijk hieronder een paar screenshots, en bovenaan deze pagina staat een video waarin je de mod in actie kan zien.
gta 5 mods special
gta 5 mods special
78055

3. Star Wars

Speciaal voor degenen die niet kunnen wachten tot Star Wars Battlefront in november uitkomt is er deze Star Wars mod! Deze nieuwe mod brengt verschillende Star Wars elementen naar GTA 5.
Ten eerste verandert de mod de blimp in een enorme Imperial Star Destroyer. Helaas is dit slechts een cosmetische toevoeging en kan je dus geen regen aan probe droids van de Star Destroyer verwachten. Ten tweede geeft de mod je beschikking over Luke's Landspeeder.
78056

2. Mass Effect

De invasie van de Reapers heeft zelfs Los Santos bereikt! Deze Mass Effect GTA mod zorgt er namelijk voor dat een enorm Reaper Ship uit Mass Effect 3 boven de stad zweeft.
Deze mod is gemaakt door JJxORACLE en verandert de blimp in een enorm Reaper Ship. Bekijk hieronder een paar screenshots, en check de mod in actie in de video bovenaan de pagina.
gta 5 mods special
gta 5 mods special
78057

1. Mario

Mario is sinds kort ook te vinden in GTA 5, dankzij de nieuwe GTA 5 Mario mod. Deze mod geeft je de mogelijkheid om een Mario masker op te zetten. Verder bevat de mod nog een paar andere maskers, zoals dat van Yoshi en Toad.
In combinatie met een mod voor een gepimpte kart is het nu dus mogelijk om Mario Kart te spelen in de straten van Los Santos. Beelden kunnen deze mod beter uitleggen dan woorden, bekijk daarom snel de mod in actie in de video bovenaan de pagina.
Op zoek naar meer mods? Wij hebben nog een artikel over de beste GTA 5 mods van dit moment, de leukste GTA 5 Marvel mods en de beste mods aller tijden.

Populair Nieuws