Dit vinden jullie de beste gamescom 2018 trailer!

Article
donderdag, 30 augustus 2018 om 14:10
xgn google image
Vorige week was heel Duitsland (en andere Europese landen) in rep en roer wegens gamescom. Tijdens het evenement werden er nieuwe games aangekondigd, meer details bekendgemaakt over andere games en natuurlijk trailers uitgebracht. Wij vroegen jullie welke gamescom 2018 trailer jullie het beste vonden, hier is de uitslag.

5. Sekiro: Shadows Die Twice

Voor veel games zijn meerdere trailers uitgebracht, hier valt Sekiro: Shadows Die Twice ook onder. Er is namelijk een gameplay trailer uitgebracht en een gewone trailer die meer laat zien over het verhaal van de game. Laat ons vooral in de reacties weten op welke trailer jij hebt gestemd.
In de gameplay trailer is, drie keer raden, gameplay te zien van de Sekiro game. Het spel valt ongeveer te vergelijken met een Japanse versie van een Assassin’s Creed titel. Spelers moeten namelijk vijanden verslaan en manoeuvreren over de daken met onder andere een soort grijphaak.
Sekiro: Shadows Die Twice komt 22 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
138135

4. The Division 2

Ubisoft heeft op YouTube een trailer uitgebracht van The Division 2. Op het Noord-Amerikaanse kanaal van Ubisoft staat de trailer omschreven als gameplay trailer, maar in de video lijkt er geen gameplay in voor te komen. In ieder geval niet zoals we gewend zijn.
Alsnog is er in de video veel te zien van de wereld die spelers zullen verkennen. Dit is Washington DC. De straten van de stad zijn besmet met een virus waar alle levende wezens dood door gaan. In de trailer zijn verder ook enkele personages te zien die door de stad heen rennen en over obstakels heen klimmen.
Tom Clancy's The Division 2 komt 15 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
138137

3. Fallout 76

Voor Fallout 76 is er een drie minuut durende trailer uitgebracht, maar er is helaas niks van de game te zien. Toch hebben veel mensen voor de trailer gestemd en staat deze nu op de derde plek.
In de trailer is een animatievideo te zien van het bekende mannetje in zijn blauwe pakje. Tijdens de video wordt er meer uitgelegd over de game en wat spelers allemaal kunnen doen. Hieronder valt ‘C.A.M.P.’ waar spelers een basis mee kunnen maken.
Fallout 76 komt 14 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
138138

2. Assassin’s Creed Odyssey

Tijdens gamescom 2018 heeft Ubisoft een cinematic trailer uitgebracht voor de aankomende Assassin’s Creed titel. Dit is zowel een trailer voor het vrouwelijke personage Kassandra als het mannelijk personage Alexios. In de trailer zijn soortgelijke beelden te zien, maar bevatten soms andere beelden.
In de plaats van mooie beelden van landschappen zijn er beelden van dood en verderf te zien, maar deze zorgen wel voor een actievolle sfeer. In de video zijn gevechten te zien tussen mensen en mens dier. Ook zijn boten te zien die het tegen elkaar opnemen en is de grote vijand Medusa te zien.
Assassin's Creed Odyssey komt 5 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
138139

1. Battlefield 5

Op nummer één staat de Battlefield 5 trailer. In de video stond de val van Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog centraal. Om dit te laten zien waren er algemene beelden van de game te zien met gameplay beelden tussendoor.
De video toont het slagveld van begin tot eind. Eerst zijn dus bijvoorbeeld huizen en een treinstation te zien, maar later zijn deze gebouwen gebombardeerd en staan er nog maar een paar overeind. Naast Rotterdam zijn er nog enkele andere landschappen te zien en een teaser van wat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe Battle Royale modus zal worden.
Battlefield 5 komt 19 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Populair Nieuws