De 10 beste aankondigingen uit de E3 2019 Ubisoft persconferentie

  Ubisoft heeft tijdens zijn E3 2019 persconferentie weer een flinke reeks aankondigingen gedaan. De persconferentie bevatte vooral aankondigingen voor nieuwe delen uit Ubisoft’s franchises, maar ook een aantal nieuwe games en uitbreidingen. Dit zijn de 10 beste aankondigingen uit de E3 2019 Ubisoft persconferentie op een rijtje.

  Ubisoft

  10. Onthulling Tom Clancy's Elite Squad

  We beginnen de lijst met de beste aankondigingen uit de E3 2019 Ubisoft persconferentie met Tom Clancy's Elite Squad. De boeken van Tom Clancy zijn al jarenlang een grote inspiratiebron voor de games van Ubisoft. Nu is er een nieuwe smartphone game genaamd Tom Clancy’s Elite Squad aangekondigd die is gebaseerd op de verhalen uit Ghost Recon, Splinter Cell, The Division en Rainbow Six.

  In Tom Clancy’s Elite Squad kunnen spelers een eigen team vormen die bestaat uit iconische Tom Clancy personages als Sam Fisher. Er is een PvP, 5 vs 5 PvE en een campaign modus. Tom Clancy’s Elite Squad is gratis en komt uit voor iOS en Android.

  Ubisoft

  9. The Division film komt naar Netflix

  Het was al eerder bekend dat er een The Division films in de maak is. Tijdens E3 2019 werden er meer details over deze film bekendgemaakt en werd er aangekondigd dat de film op Netflix wordt uitgebracht.

  Er zijn een aantal grote namen verbonden aan The Division film. Onder andere Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain hebben een rol in de film. Deadpool 2 regisseur David Leitch zal de film regisseren.

  De film is gebaseerd op de eerste Division game uit 2015 een speelt zich dan ook af in New York.

  Ubisoft

  8. Assassin's Creed Odyssey krijgt Story Creator en Discovery modus

  Assassin's Creed Odyssey zal uitgebreid worden met een paar nieuwe game modes. Het meest recente deel uit de Assassin’s Creed-reeks krijgt een ‘Story Creator’ en ‘Discovery’ modus. Beide game modes zullen voor iedereen gratis beschikbaar zijn.

  In de Story Creator modus kunnen spelers zelf verhalen en questlines creëren en vervolgens cross-platform delen met andere spelers. Deze modus is vanaf nu te proberen in een open beta.

  De Discovery modus komt in de herfst uit en zorgt ervoor dat de game in een soort museum verandert. Dit is vergelijkbaar met de educatieve modus die voor Assassin's Creed Origins werd uitgebracht. In deze modus kunnen spelers interactieve tours volgen met de thema’s filosofie, architectuur, het dagelijks leven, oorlog en mythen.

  Ubisoft

  7. Just Dance 2020 aankondiging

  Net als elk jaar zullen dansers wereldwijd weer hun heupen kunnen losgooien op de nieuwste nummers in de jaarlijkse Just Dance. Tijdens de E3 2019 persconferentie werd Just Dance 2020 aangekondigd voor de Switch, PlayStation 4, Xbox One, Wii en Google Stadia.

  In Just Dance 2020 kunnen spelers swingen op nummers als ‘God is a Woman’, ‘High Hopes’ en ‘I Like It'. In totaal zijn er 40 nieuwe nummers toegevoegd. Daarnaast zijn er meer dan 500 nummers beschikbaar met Just Dance Unlimited.

  Just Dance 2020 komt uit op 5 november.

  Ubisoft

  6. Free-to-play sport game Roller Champions

  Tijdens de persconferentie werd de nieuwe game Roller Champions aangekondigd. Roller Champions is een free-to-play roller skate game waarin spelers in teams tegen elkaar kunnen strijden. De demo is tot en met 14 juni alleen op de PC te spelen.

  In Roller Champions is het de bedoeling dat je jezelf opwerkt van straat derby skater tot deelnemer van grote kampioenschappen. In de 3 vs 3 PvP-modus is vooral het teamwerk erg belangrijk. De game heeft een kleurrijke cartoon stijl en bevat verschillende unieke personages.

  Ubisoft

  5. Eerste teaser voor Rainbow Six Quarantine

  Op nummer vijf in de lijst met de beste E3 2019 Ubisoft persconferentie aankondigingen staat Rainbow Six Quarantine. Deze game kan omschreven als een PvE versie van de populaire PvP-shooter Rainbow Six Siege. De game speelt zich af in de nabije toekomst.

  In Rainbow Six Quarantine moeten spelers in squads bestaande uit drie teamleden de strijd aangaan met gemuteerde buitenaardse parasieten. Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine verschijnt begin 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De game is daarnaast verkrijgbaar met de nieuwe abonnementendienst Uplay+.

  Ubisoft

  4. De nieuwe game Gods & Monsters

  Van alle nieuwe aangekondigde games zag Gods & Monsters er het meest interessant uit. De open wereld game is gemaakt in een artistieke schilderstijl en dit zorgt ervoor dat de wereld er schitterend uitziet. De game is in ontwikkeling bij het team achter Assassin's Creed Odyssey.

  Tijdens het ontwikkelen van Odyssey raakten zij blijkbaar zo gepassioneerd door de Griekse mythologie dat ze ook hun volgende game over dit onderwerp wilden maken met als resultaat: Gods & Monsters. In de game ben je de laatste hoop voor de goden van Olympus en krijg je de zware opdracht om hen te redden.

  Gods & Monsters komt op 25 februari 2020 uit voor de PC, Xbox One, PlayStation 4, Switch en Google Stadia.

  Ubisoft

  3. Ubisoft’s eigen abonnementendienst Uplay+

  Ubisoft gaat zich ook wijden aan het fenomeen ‘abonnementendienst’. Tijdens de E3 2019 persconferentie maakte het bedrijf bekend dat ze een dienst genaamd Uplay+ gaat uitbrengen voor de PC die toegang geeft voor tot een uitgebreide verzameling aan Ubisoft games.

  Een abonnement Uplay+ kost €14,99 per maand en geeft ook automatisch toegang tot early access en beta’s. Met deze dienst gaat Ubisoft de concurrentie aan met Xbox Game Pass voor PC en Origin Access. Uplay+ is vanaf 3 september 2019 beschikbaar.

  Ubisoft

  2. Onthulling van de Ghost Recon Breakpoint beta

  Een van de beste momenten uit de Ubisoft E3 2019 persconferentie was Jon Bernthal die op het podium kwam om het een en het ander te vertellen over Ghost Recon Breakpoint. De acteur, die bekend is van The Walking Dead en The Punisher, speelt in Breakpoint de gevaarlijk ex-militair Lt. Colonel Cole D. Walker.

  Op het podium werd verder aangekondigd dat de beta van Tom Clancy’s Ghost Breakpoint plaatsvindt van 5 tot en met 8 september. Spelers kunnen zich vanaf nu inschrijven.

  De volledige game komt uit op 4 oktober voor de Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia.

  Ubisoft

  1. Watch Dogs Legion onthulling

  Bovenaan de lijst met de beste aankondigingen van de Ubisoft E3 2019 persconferentie staat de onthulling van Watch Dogs Legion, het nieuwe deel in de Watch Dogs-reeks dat zich afspeelt in Londen.

  Het Londen dat wij in Watch Dogs Legion gaan zien wordt onderdrukt door een autoritair regime en speelt zich af in de nabije toekomst. Drones houden de straten in de gaten en alles wordt nauwlettend gevolgd. De speler moet een verzet zien op te bouwen om weerstand te bieden aan de corrupte machthebbers.

  Dit keer speel je niet als één hoofdpersonage, maar heb je de mogelijkheid om allemaal NPCs te rekruteren voor de Resistance. Vervolgens kun je tussen deze personen wisselen om zo de game te spelen zoals jij wilt. Het verhaal en cutscenes zullen automatisch aangepast worden op wat je doet en met wie je op dat moment speelt.

  Watch Dogs Legion verschijnt op 6 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Google Stadia.

  De beste aankondigingen van de Ubisoft E3 2019 persconferentie

  Dit waren de beste momenten en aankondigingen uit de E3 2019 Ubisoft persconferentie. Voor fans van Ubisofts eigen franchises werden er tijdens deze persconferenties een hoop leuke aankondigingen gedaan. Daarnaast wist de nieuwe game Gods & Monsters veel indruk te maken. Over het algemeen was het een vrij standaard en veilige persconferentie.

  Wat vond jij de beste aankondigen uit de Ubisoft E3 2019 persconferentie? Laat het ons weten in de reacties!

  Watch Dogs Legion

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.