De beste Dead Space 3 deals: vanaf 41,35 euro

Article
donderdag, 07 februari 2013 om 13:30
xgn google image
Dead Space 3 ligt vanaf vandaag in de winkels voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Iedereen die van plan is de game te kopen doet er goed aan even deze beste deals te checken. Waar kun je de game nu het goedkoopst halen?
Dead Space 3 is geen kanshebber voor de originaliteitsprijs. Visceral Games borduurt vooral verder op het bestaande concept: ultrasmalle gangen, claustrofobische ruimtes, gemodificeerde wapens en lugubere wezens waar je ’s nachts badend in het zweet van wakker wordt.
Hoewel dit derde horroravontuur niet elke minuut overtuigt, schotelt het wel weer die ouderwetse ervaring voor waar horrorfanaten van zullen smullen. Het gebruik van de telekenische krachten, de gemodificeerde wapens en de gore vijanden, maken samen met de nieuwe coöperatieve modus een prima brouwsel voor een uur of dertig speelplezier.
Games zijn al duur genoeg, dus wij sommen de goedkoopste plaatsen om de nieuwe Dead Space aan te schaffen voor jullie op. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie:
PC-versie:
Sebastiaan is al met de game aan de slag gegaan. Hij was positief over de game en heeft deze dan ook een 8.0 gegeven. Als je nog niet zeker weet of hij het geld waard is, kun je natuurlijk altijd de recensie bekijken. Of wacht morgen even op onze Vrijdagavondshow, want dan geven we drie exemplaren van de game weg!